Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

18.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedelské derby vyznělo lépe pro Baník Union, který rozhodl už v první půli


Branky


0

Při posledním podzimním utkání měla probém většina favoritů, ale ze všech z nich nakonec na body nedosáhlo pouze Staré Sedlo, které vůbec nezvládlo první poločas svého derby. Inkasovalo v něm totiž hned pětkrát, což rozhodlo. Druhou půli už sice Staré Sedlo vyhrálo v poměru 3:1, ale to už bohužel nestačilo. Tři body tak nakonec bere Nové Sedlo, které se tak v tabulce osamostatnilo definitivně na šestém místě a v dohrávce sedmého kola během příštího týdne se ještě utká s Královským Poříčím a pokud zvítězí, vyřádí z první pětice buďto právě Poříčí, nebo Chodov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila jednoznačně domácím

Staré Sedlo se od začátku nemohlo pořádně dostat do utkání, a tak Nové Sedlo chytilo svou šanci za pačesy. Nové Sedlo hrálo velmi přímočaře, vytvářelo si mnoho šancí a střílelo hodně branek. Už ve čtvrté minutě navíc šajtlí poslal míč na bližší tyč Tomáš Tefr a trefil to tak přesně, že míč zapadl přímo k tyči těsně nad zemí. V osmnácté minutě ale zvýšil Kamil Farkaš ml., a když Kamil Farkaš ml. zvyšoval ve čtyřiadvacáté minutě už na 3:0 pořádně se Starému Sedlu body vzdálily. Ale hosté i nadále nestíhali a nedokázali se do utkání dostat a o to snažší práci domácí měli. V závěru poločasu ještě díky penaltě zvýšil Daniel Petřík a tentýž muž, Daniel Petřík, se trefil také v úplně poslední minutě poločasu, a tak vedlo Nové Sedlo při odchodu do šaten nečekaně o pět branek.

Hosté ještě zabrali, ale už to bylo marné

Domácí ve druhé půli prostřídali, čímž zlepšujícímu se Starému Sedlu ještě pozici trochu usnadnili, a tak jim nezbývalo nic, než se převážně jen bránit. Nakonec dokázal snížit Marek Schildbach, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Později navíc vybojoval penaltu nebezpečný Makrlík a Marek Schildbach jí bez potíží využil. Jenomže vzápětí definitivně rozhodl o výhře domácích přesnou střelou levačkou a zkompletováním hattricku Kamil Farkaš ml., který zvýšil na 6:2. Staré Sedlo ale chtělo dohrát utkání se ctí a důstojně, a tak stále bojovalo, a v utkání mělo také poslední slovo, když v posledních minutách utkání krásnou střelou upravil na konečných 6:3 Jan Makrlík. Více už ael utkání nenabídlo, a tak Nové Sedlo vybojovalo v derby velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Kubišta (Baník Union Nové Sedlo): první poločas byl perfektní. To nemělo chybu. Ve druhé půli se to prostřídalo a kvalita šla trochu dolů. Nicméně od nás to bylo dobře odmakaných sedmdesát bodů. V podání našeho soupeře to bylo nějaké divné, měl jsem z nich dojem, že se jim vůbec nechtělo běhat a nemohli se dostat do utkání. Od první minuty bylo vidět, že jsme lepší a jim tam hrál v podstatě jen jediný hráč, a to Marek Schildbach, ale oni mu kupodivu vůbec nepůjčovali balón a nepřihrávali, což mě dost zaráželo, protože když v týmu hraje jediní hráč, ale nikdo mu nepřihraje, tak se pak hraje hodně špatně.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): V první půli jsme byli zakřiknutí a dělali jsme jednu chybu za druhou. Zkrátka jsme si první půli nepohlídali a soupeř chytl svou šanci za pačesy a úplně nás zdrtil. O přestávce jsme si s kluky něco řekli a dohodli jsme se, že do toho ještě něco dáme, a bychom mohli odejít se ctí a se zdviženou hlavou. A kluci si rozhodně zaslouží pochvalu za to, že to nezabalili a ještě bojovali, protože já vím, že se za stavu 0:5 špatně nastupuje a kdejaký tým by to už zabalil. Druhá půle patřila jednoznačně nám a myslím, že jsme je ještě alespoň trochu potrápili. Soupeři bych chtěl tedy akorát pogratulovat ke třem bodům a mým chlapcům vzkázat, že se nic neděje, svět se po této porážce nezhroutí. Ať si užijí krátkou pauzu, odpočinou si a věřím, že na jaře ještě určitě své slovo mít budeme.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
R. Rychna [-] - Z. Rubáš [-] , M. Pešák ml. [-] (57. D. Ramirez [-] ) , M. Kubelka [-] (77. J. Charvát [-] ) , D. Patera [-] - K. Farkaš st. [-] , P. Wýstrach [-] (46. V. Rádl [-] ) , D. Petřík [-] - K. Farkaš ml. [-] , T. Tefr [-] - S. Suchý [-] (46. T. Kubišta [-] )

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , M. Schildbach [-] , M. Veits [-] , K. Hladký [-] , K. Urban [-] , M. Jirušek [-] (46. J. Hladký [-] ) , J. Drahokoupil [-] , J. Beránek [-] (46. T. Fenkl [-] ) , L. Malý [-] , R. Šalka [-]

ŽK: 62. D. Petřík , 65. D. Patera , 81. T. Kubišta - 9. L. Malý , 39. J. Makrlík , 43. T. Eliáš .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koutský Tomáš - JOHN Jiří (N), ZIKMUND Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.