Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

15.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladý Chodov si hravě poradil s Dolním Rychnovem


0

Spartak Chodov se konečně zvedá a jeho poslední výsledky to dokonale potvrzují. Proto pro něj nemělo být utkání patnáctého kola v Dolním Rychnově žádným nerozlousknutelným oříškem. A tak to také skutečně bylo. Spartak si vlastně dojel na hřiště soupeře z chvostu tabulky pro tři body a ani na chvíli nezaváhal. Vypracovával si postupně vedení a v poklidu držel soupeře na uzdě. Nakonec ale v pětaosmdesáté minutě inkasoval a soupeř korigoval výsledek alespoň čestným gólem, ten ale proti čtyřem hostujícím už nic neznamenal. Chodov se tak dotahuje v tabulce zase o kus blíž předním celkům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov měl navrch a utkáním hladce proplouval

Chodovský Spartak přišel pro toto utkání o svého brankáře z posledních kol, Luďka Raua, který musel jet pomoci A-týmu, a tak dostal mezi tyčemi šanci dorostenec Skalický. Ale i na dalších místech nechal Chodov zahrát si mladší hráče. I tak proplouval utkáním i proti posílenému Rychnovu v úplné pohodě. Domácí tým hosté v poklidu přehrávali a téměř nic mu nedovolovali. Sami si vytvářeli nějaké šance a nakonec se ještě v první polovině dokázali dostat do vedení. Jakub Smolka s Radkem Jesipčukem st. perfektně vyšachovali domácí obranu kombinací přes téměř celé hřiště prakticky na jeden dotek, jíž druhý jmenovaný bez potíží úspěšně zakončil. Ve zbytku poločasu už ale žádná branka nepadla, a tak si i Rychnov po druhé půli držel stále nějakou tu naději.

Chodov přidal tři branky a Rychnov už pouze snižoval

Ve druhé půli už ale ofenziva hostů slavila větší úspěchy a žádné překvapení tak už nepřipustila. Už v pětapadesáté minutě zvýšil na 2:0 přízemní střelou Jakub Smolka a bylo rozhodnuto. Do rychnovské sítě pak přidal ještě další zásah Jindřich Janovský a v sedmasedmdesáté minutě se ještě jednou trefil Radek Jesipčuk st.. Chodov tak zvládl utkání v naprosté pohodě a v poklidu si nakonec dokráčel pro tři body, no vlastně, až na jeden moment, když udělal hostující gólman chybu a nechal se propálit Petrem Čučmanem. Více už ale Spartak soupeři nedovolil a tři body byly nakonec opravdu jeho.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil k utkání vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): my jsme přijeli na půdu posledního mužstva, takže jsme jen čekali na to, kolik nastoupí hráčů z rychnovského A-mužstva. Byli asi čtyři, nicméně mezi 1.B třídou a OP už není takový rozdíl, jako například mezi krajem a OP. Takže jsme utkání celkem v pohodě odehráli. Rychnov už v závěru jen snižoval za stavu 0:4 a jinak už jsme si vše ohlídali. Chtě bych opět pochválit všech šest našich dorostenců, kteří zasáhli do hry a připsali si další start za muže.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
J. Karas [-] , D. Body [-] , K. Kreysa [-] (46. J. Kasal [-] ) , P. Čučman [-] , Š. Diosegi [-] (72. J. Kříž [-] ) , S. Miler [-] , P. Halčinský [-] , P. Mentlík [-] , M. Souček [-] , K. Hylský [-] (46. Z. Liebl [-] ) , V. Šantora [-]

TJ Spartak Chodov B
M. Kruliš [-] - J. Skalický [-] , B. Benda [-] , J. Smolka [-] , M. Kopecký [-] , R. Jesipčuk st. [-] , S. Ševc [-] (35. T. Kovařík [-] ) , J. Pinc [-] , L. Machala [-] (73. J. Pojar [-] ) , P. Macák st. [-] , J. Janovský [-] (67. P. Binias [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - SEDLÁČEK Vladimír (N), KISS Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.