Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

15.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava se zase netrefovala a Jindřichovicím podlehla o jednu branku


Branky


0

Velkou mizérií si o víkendu opět prošel Baník Svatava. Ten totiž uváděl na svém hřišti tempo hry, byl lepší, měl více šancí a držel balón. Jindřichovice si šance vytvářeli jen ojediněle a jen málokdy končily také střelou. Jenomže se beztak stalo to, že Svatava prohrávala zkraje druhé půle už 0:3. Prostě pech. Poté se ji ale konečně začalo maličko dařit, když ale snižoval kapitán Reismüller v devadesáté minutě na 2:3, bylo už vše stejně rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava útočila, ale góly dávaly Jindřichovice

Svatava měla od začátku jednoznačně navrch. Držela balón a měla také více šancí, ale dlouhou dobu pouze mírných, protože hrála zpočátku více na jistotu a nechtěla se ukvapit. Ale když se Jindřichovice zásluhou Karla Surovýho dostaly do vedení, začal být Baník daleko nebezpečnější. Na straně Jindřichovice pak začal výrazně vyčnívat brankář Kasl, který chytal báječně a už brzy musel vytahovat velmi těžký zákrok v tutové šanci soupeře. A za chvíli znovu a znovu. Svatava byl už celkem jasně lepší, ale gólman soupeře se ukázal v perfektním světle. Jindřichovicím se pak navíc podařilo v závěru poločasu po střele Tomáše Havlíka ještě své vedení navýšit a dostaly se už do dvoubrankového vedení. To bylo pro Baník oravdu hodně kruté.

Rozhodla hodně rychlá třetí branka

Ješt, než se Jindřichovice rozkoukaly, musel brankář Kasl už vytahovat ze své sbírky další těžký zákrok, ale to hosty probralo a díky další ojedinělé šanci a trefě Karla Surovýho pro ně začal poločas lépe, než se zpočátku zdálo. O to více se ale poté hosté museli bránit a o své body bojovat, protože byli neustále více zatlačováni před vlastní branku. Nakonec se dočkala ale i Svatava. Baník rozehrál standartní situaci nacvičeným signálem, který s pomocí tyče úspěšně zakončil David Juhár. Jenže poté už se Svatavě střelecky zase hodně dlouho nedařilo aJindřichovice už se bát nemusely. Nakonec se na ně sice ještě soupeř dotáhl, ale když po Jílkově přehození Radim Reismüller prudkou střelou z voleje rozvlnil síť, běžela už poslední minuta utkání a Jindřichovice už pouze rozehrály a sudí odpískal konec utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Radim Reismüller (Baník Svatava): Stále stejná písnička. Držení balónu bylo naprosto v náš prospěch, ale, co se koncovky týče, to je tragédie. Hosté měli asi čtyři střeli na bránu a dali tři góly. Musím ale uznat, že soupeř byl asi hladovější po bodech a více bojoval.

FK Jindřichovice
Josef Surový (FK Jindřichovice): První poločas to bylo hodně vyrovnané, ale myslím, že Svatava měl trochu navrch. Nám ale přálo i štěstí a po poločasu jsme vedli 2:0. Důležité ale bylo, že jsme rychle zvýšili, protože byla Svatava stále lepší, ale my jsme to nakonec nějak udrželi. Já chci na závěr jen vyzdvihnout výkon našeho gólmana, který se jednoznačně zasloužil na našich bodech obrovským podílem. Ale musím uznat, že ačkoli byl soupeř lepší, tak my jsme byli bojovnější.



Sestavy


TJ Baník Svatava
F. Kusík [-] - T. Pippenbacher [-] , D. Trojan [-] , R. Holub [-] , V. Jílek [-] , Z. Štípek [-] , D. Juhár [-] (84. L. Pech [-] ) , P. Parkmann [-] , M. Kasl [-] , R. Reismüller [-] , B. Vágner [-] (55. P. Popovič [-] )

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - M. Voves [-] (46. M. Truhlář [-] ) , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Mika [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

ŽK: 17. D. Trojan - 50. K. Surový , 77. P. Fojtík .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koutský Tomáš - BEŇOVSKÝ Jaroslav (N), ŠPIRKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.