Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

16.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí padlo na hřišti Baníku Union


Branky


0

Velmi atraktivní utkání čekalo v neděli diváky v Novém Selde, kam dorazilo k vzájemnému utkání Královské Poříčí. Hosté byli před utkání mírně favorizovaní, přeci jen pro ně asi mluvila aktuální forma, kvalita i zušenosti, ale to vše nakonec Baník Union dokázal smazat a po velmi dobrém a zodpovědném výkonu si nečekaně připsal velmi důležité tři body. Poříčí tak ztratilo v honbě za medailovými příčkami, ale přesto je stále ve hře na čtvrtém místě. Nové Sedlo se zase vyhouplo o kus blíže k Oloví, ne jehož pozici bude útočituž v příštím kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí se rychle prosadilo, ale od té doby se netrefovalo

Hosté měli podle očekávání navrch a už velmi brzy se dostali díky zásahu Tomáše Reitmeiera do vedení. Jenže poté přišel útlum, ne v přehrávání domácího soupeře, ne ve tvorbě šancí, ale v jejich proměňování. Hosté měli opravdu až nesčetné množství šancí, vytvářeli si jednu za druhou a ne zrovna drubné. Jenže na straně Sedla stálo trochu i štěstí a zejména skvělý výkon brankáře. Možná by vše bylo trochu jinak, kdyby sudí některou ze sporných situací ve vápně Nového Sedla posoudil jinak, ale to se nestalo a pro domácí to bylo velmi důležité. Už v šestnácté minutě totiž vyrovnal Daniel Petřík a ještě do konce první půle vývoj utkání otočil Radek Rychna, obvykle opora Sedla na brankářeské pozici, ale nyní hráč v poli. Pro aktivnější a jasně lepší Poříčí to bylo velmi kruté, ale, jak se říká, nedáš, dostaneš. Přesně to bylo hlavní heslo domácího Baníku v dnešním utkání.

Poříčí se dále trápilo, což rozhodlo

Ve druhé půli hráli hosté snad ještě urputněji a snaživěji, protože se snažili získat vedení zase zpět. Jenomže jejich bezzubost v koncovce stále neutichala, což byla skvělá šance pro domácí. A ti ji dokázali využít. V rychlém protiútoku se prosadil podruhé Daniel Petřík a bylo téměř rozhodnuto. Hosté se mohli snažit jak chtěli, ale branka soupeře pro ně byla naprosto nedobytná, a tak si domácí došli pro velmi cenné body za velmi cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Baník Union Nové Sedlo: Nové Sedlo se zatím ještě nestačilo k utkání vyjádřit.

Baník Královské Poříčí B
Vladimír Gregor (Královské Poříčí B): Pro nás to bylo utkání, ve kterém jsme neproměnili extrémní porci šancí, a tím jsme se připravili o body. Herně jsme byli určitě lepší, ale koncovka byl špatná a sami jsme si utkání prohráli, šancí jsme totiž měli na dvě utkání.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - Z. Rubáš [-] , M. Pešák st. [-] , K. Farkaš st. [-] (62. J. Punčochář [-] ) , M. Kubelka [-] - D. Petřík [-] , S. Suchý [-] , D. Patera [-] , V. Rádl [-] - R. Rychna [-] (78. P. Kiss [-] ) , T. Tefr [-]

Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - V. Wagner [-] , T. Reitmeier [-] , L. Vévoda [-] (70. M. Krček [-] ) , M. Mikyska [-] , J. Rajchrt [-] , S. Benešovský [-] , J. Fišer [-] (73. J. Graňák [-] ) , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-] (46. O. Petráček [-] )

ŽK: 64. T. Tefr , 67. V. Rádl , 84. M. Kubelka - 64. M. Mikyska .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - JOHN Jiří (N), TUSCHINOVSCHI Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.