5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

16.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice přejely Rychnov a dotáhly se blíže středu tabulky


Branky


11. E. Fojtík , 14. J. Račák , 17. K. Surový (p.) , 43. K. Surový , 70. K. Surový (p.) - 62. M. Souček
0

Jindřichovice byly na své půdě proti Rychnovu jasným favoritem a svou roli nakonec celkem v pohodě potvrdily. Jejich úloha byla jasná, dostat se rychle do vedení a poté už jen při herní pohodě navyšovat. Vše vyšlo tak, jak mělo a Jindřichovice si došly pro zasloužené tři body za výhru 5:1. Rychnov ale cítí křivdu, celý zápas totiž možná ovlivnil výkon sudího a hosté jsou velmi zklamaní. Výsledek ale platí, body jsou rozdány a nic už se měnit nebude. Rychnov zůstává se šestibodovou ztrátou na poslední příčce a Jindřichovice už ztrácína na chvost první pětky jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě sporné branky dostaly Jindřichovice do vedení a bylo rozhodnuto

Zpočátku se hrálo vyrovnaně a oba týmy se spíše oťukávaly. Na to důležité přišlo až ve druhé desetiminutovce, která prakticky rozhodla o celém utkání. Vše začalo první brankou Jindřichovic. Domácí měli rozehrávat rohový kop, jenže jindřichovické hřiště bylo trochu zmateně přelajnované, a tak se hostující brankář doběhl zeptat sudího, kde je hranice vápna. Mezi tím, co sudí ukazoval Křenkovi lajnu, která platila, jako hranice vápna, a všichni čekaly, až se gólman vrátí, rozehrály Jindřichovice rohový kop a hlavou poslal balón do odkryté branky Jan Račák. I přes to, že ani sám sudí nevěnoval v tu chvíli pozornost hře, rozhodl se branku uznat, čímž zaskočil nejednoho z diváků. A o tři minuty déle se rozhodl pro další sporné rozhodnutí. Za obranu se totiž dostal Karel Surový a čárový sudí mával ofsajd, který ostatně reklamoval také celý hostující tým i střídačka, ale rozhodčí se rozhodl, že na to nebude brát zřetel a nechal hru plynout. Karel Surový byl zastaven hostujícím obráncem za cenu faulu a následně se mohl v klidu postavit k pokutovému kopu, kterého bez váhání využil. A bylo rozhodnuto. Dllouho se zdálo, že stav už zůstane do konce poločasu za poměrně vyrovnaného tempa nepozměněn, ale v závěru pak ještě Karel Surový šel na branku sám znovu, udělal kličku brankáři a střelou do prázné brány zvýšil na 3:0. 

Jindřichovice vyhrály i druhou půli a utkání ovládly

Hosté ve druhém poločase už odpadly a Jindřichovice už byly výrazněji lepší. Vytvářely si více šancí a ještě mnoho jich nevyužily. Už brzy se však trefil Eduard Fojtík, který dorazil míč do brány ze skrumáže několika hráčů a Jindřichovice vedly už o čtyři branky. Poté ale nevyužily několika dalších šancí, a tak příšla také šance na hosty. Miroslav Souček vypíchl soupeři balón, dostal se do šance a prostrčil míč mezi naohami brankáře až do branky. Snížení už ale pro utkání nic neznamenalo. V průběhu utkání přidaly Jindřichovice ještě jednu branku, když se díky dalšímu pokutovému kopu prosadil oěpt Karel Surový, který tak zkompletoval hattrick a bylo hotovo. Více branek už utkání nenabídlo a Jindřichovice si tak udržely vysoké vedení a mohou slavit celkem zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Martin Suchan (FK Jindřichovice): Jindřichovice dnes byly prostě lepší a zaslouženě vyhrály. My jsme je celou dobu tlačili, měli jsme více šancí a mohli jsme dát více gólů. Měli jsme vše pod kontrolou a tři body bereme.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž (SK Dolní Rychnov): Hodnotí se mi to špatně, protože jsme prohráli, ale myslím, že zápas byl hodně ovlivněn výkonem sudího, který na začátku dvěma hrubkami zapříčinil dvoubrankové vedení hostů a bylo rozhodnuto. Jinak to bylo z mého pohledu vyrovnané utkání a myslím, že jsme mohli minimálně o bod bojovat.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , M. Truhlář [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Mika [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - M. Dvořák [-] , D. Body [-] , K. Kreysa [-] , P. Čučman [-] , V. Verner [-] , J. Karas [-] , S. Miler [-] , J. Kasal [-] , M. Souček [-] , K. Hylský [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.