0:4
(0:1)
10. D. Trojan
48. L. Pech
51. V. Jílek (p.)
59. M. Kasl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

16.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava se konečně probrala a roznesla Oloví na jeho hřišti


Branky


10. D. Trojan , 48. L. Pech , 51. V. Jílek (p.) , 59. M. Kasl (p.)
0

Tohle je jedno z překvapení kola. Kapitán Reismüller sice už před utkání avizoval, že cítí v kostech, že jeho tým se konečně probere z nejistoty v koncovce a dotáhne to konečně až ke třem bodům a ještě zaútočí na vysněnou top5. A povedlo se, Svatva v Oloví vyhrála úplně jednoznačným způsobem a po výhře 4:0 se domů vrací s kýženými třemi body. V tabulce ji tak sice patří stále až předposlední příčka, ale na osmý Baník Union už jsou to jen tři body a pět pak na Jindřichovice, se kterými si to v příštím kole rozdá na domácími hřišti v přímém souboji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trojan v desáté minutě vsítil vítěznou branku, ale v tu chvíli to ještě nikdo netušil

Lépe začala Svatava, která vykazovala dobrou výkonnost už delší dobu, ale svírala ji velmi špatná koncovka a nedokázala se stále bodově ozvat. Oloví tedy od začátku přehrávala a už v desáté minutě se ji podařilo vsítit velmi důležitou první branku, která ji do rukou vtiskla herní pohodu a klid. Po krásné kombinaci si na centrovaný balón počkal David Trojan a s lehkostí otevřel skóre. I po zbytek první půle měla Svatava převahu a Oloví prakticky k ničemu nepustila. Ale ani ona sama si nevytvářela bůh ví, jak slibné šance, a tak ji po první půli muselo stačit pouze zasloužené vedení 1:0.

Oloví odpadlo a Svatava měla snadnou práci

Ve druhé polovině byla Svatava lepší ještě o něco více a její převaha byla daleko markantnější. Oloví navíc, jak se zdálo, odpadlo a hosté už měli před sebou snadnou úlohu. V osmačtyřicáté minutě vysunul za obranu kapitán Reismüller Lukáše Pecha, který neomylně zakončil a zvýšil na 2:0. Bylo rozhodnuto. V následující desetiminutovce si Oloví navíc velmi tvrdě počínalo ve vlastním vápně a darovalo tak Svatavě dva pokutové kopy. Nejprve se tak prosadil Václav Jílek a chvíli po něm také Miroslav Kasl. Zbytek utkání už se spíše jen dohrával. Svatava si ještě několik málo příležitostí vytvořila, ale opět už nic extra vážného, a tak utkání dovedla bez inkasování ke kýženým třem bodům. 



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Jakub Hofman (SK Oloví): Tam toho moc ke komentování není, Svatava přijela trochu v jiné sestavě, než ji známe ze vzájemného utkání u nich. My jsme zase byli naopak takoví slátaní, protože nám mnoho lidí chybělo a bylo to znát i na naší hře. Během zápasu se nám navíc zranili další tři hráči a nebylo, co řešit. Baník zahrál velmi dobře a ještě měl k dispozici dvě sporné penalty. Ale na to se nehraje. Svatava byl včera lepší a zaslouženě vyhrála.

TJ Baník Svatava
Radim Reismüller (Baník Svatava): Nepište tam, že jsem to říkal, ale já to říkal (smích). Ne, já bych to ohodnotil, jako naprosto jednoznačnou záležitost v podání našeho mužstva. Celé to bylo v naší režii a jen na jednu branku, Oloví si nevypracovalo vůbec nic. My jsme spokojení a teď jen musíme doufat, že nás forma neopustí a budeme bodovat také v dalších zápasech.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - P. Trávníček [-] - T. Havlíček [-] - J. Hofman [-] , T. Doboš [-] (35. M. Končil [-] ) - F. Doboš [-] , D. Ďásek [-] (64. R. Hofman [-] ) , L. Svitič [-] , D. Hilko [-] , R. Štětina [-] , L. Doboš [-]

TJ Baník Svatava
F. Kusík [-] - L. Pech [-] (75. D. Fülöp [-] ) , A. Lídl [-] , R. Holub [-] , V. Jílek [-] , D. Juhár [-] , Z. Štípek [-] , M. Kasl [-] , D. Trojan [-] , R. Reismüller [-] , T. Pippenbacher [-]

ŽK: 40. D. Hilko , 43. P. Trávníček , 58. L. Doboš .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řáda Josef - MIČ Vlastimil (N), ZETEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.