Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

16.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Sedlo jde na druhé místo, zaskočilo lídra tabulky a ztrácí na něj už jen čtyři body


Branky


39. L. Šereda , 60. L. Šereda - 6. L. Hajdu , 18. J. Makrlík (p.) , 25. M. Schildbach , 54. K. Hladký , 67. M. Schildbach , 72. K. Hladký , 83. K. Hladký (p.)
0

Tohle před utkáním asi nikdo nečekal. Krásno je suvernní a daří se mu skvěle a Sedlo mimo svou domácí půdu většinou své obvyklé kvality trochu postrádá. Tetokrát ale byl ovše jinak. Domácí si vybrali trochu horší den a Sedlo zase všem ukázalo, že na vrcholu není jen nějakou hloupou náhodou, ale zaslouženě. Bylo to pro něj velmi povedené utkání, ve kterém se mu dařilo vše, nač sáhlo, a které nakonec ovládlo v poměru 7:2. A hádejte jen tak mimochodem, který hráč se postaral po individuálních akcích o obě krásenské branky. Pokud Vám to ještě doposud nedošlo, nechte se ještě chvíli napínat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo dalo dvě rychlé branky a Krásno hrálo velmi nervózně

První poločas nezačal pro Krásno nečekaně vůbec dobře a pro Staré Sedlo bylo velmi důležité to, že se už v šesté minutě dostalo do vedení, což mu dodalo větší sebedůvěru a herní pohodu. Jan Makrlík našel šikovně Lukáše Hajdu, a ten už neměl problém poprvé rozvlnit síť. V osmnácté minutě si navíc Makrlík sám vypracoval další šanci, když ho ale za cenu faulu zastavil domácí bek a Jan Makrlík využil tedy až následně nařízené penalty. V pětadvacáté minutě navíc Sedlu vyšla další kombinace, když Makrlík našel přízemní přihrávkou Makra Schildbacha, a ten už neměl problém se také mezi střelce zapsat. Zdálo se, že je velmi rychle rozhodnuto a nevýraznému a frustrovanému Krásnu dnes už body uniknout. Jenže poté se po individuální akci protlačil do šance Lukáš Šereda a snížil v závěru poločasu na 1:3. Tento stav už zůstal nepozmněn až do konce první pětačtyřicetiminutovky a Krásno tak uživilo ještě naději, že s utkání něco udělá.

V důležité chvíli podržel Sedlo Eliáš a to rozhodlo

Zpočátku se hrálo celkem vyrovnaně a Sedlo spíše kontrolovalo výsledek před dotírajícím Krásnem, ale poté se mu podařilo své vedení ještě navýšit, když Makrlík opět uvolnil svého spoluháče, tentokrát Karla Hladkýho, a ten už neměl problém dostat Krásno zdánlivě do kolen. Jenže to se ne až tak úplně povedlo, protože o chvíli déle si svou dravostí vypracoval další šanci Lukáš Šereda, který dostal Baník opět do hry. Pak následovalo asi deset minut, kdy mělo nabuzené Krásnou mírnou převahu a dokonce si vytvořilo dvě velké šance, které mohly být a nakoenc asi i byly, klíčové v celém utkání. Protože nejprve Eliáš vychytal Wolfganga Lorenze a po chvíli také Pavla Poplštejna, kteří před sebou měli už jen právě sedelského gólmana. Pak se ale prosadil po další Makrlíkově přihrávce Marek Schildbach a bylo definitivně hotovo. Za dalších pět minut využil další přihrávky od dnešního mozku týmu, Makrlíka, Karel Hladký podruhé a Baník už prohrával o čtyři branky. V závěrečné desetiminutovce ještě nečekaný debakl Kránsa završil třetí brankou Karel Hladký, který využil penaltu poté, co lob Lukáše Hajdu rukou zastavil domácí bek a sudí měl hned jasno. Krásno tak prohrálo k překvapení snad všech 2:7 a ne první příčce má náskok už jen čtyř bodů právě před svým dnešním přemožitelem.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Nám se dnes vůbec nedařilo. Dostali jsme dva rychlé góly a přesto, že jsme se snažili s tím ještě něco udělat, tak to nešlo. Zkrátka špatný den. Soupeř byl lepší a zasloužil si vyhrát. My jsme měli ještě šanci, když Šereda snížil na 2:4, ale pak jsme spálili nějaké tutovky a soupeř nám opět unikl. Takže tři důležité faktory: Nám se nedařilo, soupeř byl skvělý a ještě k tomu ho podržel v důležitých situacích výborný gólman. To je asi vše, co bych k tomu řekl.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): Byl to naprosto pohodový zápas, nebyl vyhrocený ani vypjatý a diváci se bavili. My jsme podle mě byli od začátku, až do konce lepším týmem a tentokrát nám vyšlo vše, nač jsme sáhli. Je to pro nás velký úspěch, který nás navíc posouvá na druhé místo v tabulce a já klukům chci akorát mnohokrát poděkovat. Ukázali jsme, že se dá hrát opravdu s každým a stačí, když si všichni budeme plnit to, co máme. Pro mě je hlavně důležité, že jsme všem soupeřům opět ukázali, že jsme silní, a že nás musí brát vážně.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - P. Michalec [-] (46. J. Drška [-] ) , V. Kvapil [-] (68. M. Schlossbauer [-] ) , O. Pikal [-] (46. J. Husák [-] ) - W. Lorenz [-] , P. Poplštejn [-] , M. Kvapil [-] , L. Ruppert [-] (68. T. Pinc [-] ) , L. Šereda [-] - R. Schlossbauer ml. [-] , K. Václavík [-] -

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Beránek [-] , J. Makrlík [-] , M. Schildbach [-] , K. Hladký [-] , L. Michalec [-] (46. T. Fenkl [-] ) , K. Urban [-] , L. Hajdu [-] , J. Drahokoupil [-] , L. Malý [-] , R. Šalka [-]

ŽK: 17. O. Pikal , 63. L. Šereda , 89. J. Husák - 30. M. Schildbach .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koutský Tomáš - MASOPUST Jan (N), ZIKMUND Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.