Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno nechalo hrát náhradníky, ale v Rychnově přesto neinkasovalo a hladce zvítězilo


0

Program devátého kola si pro nás připravil také duel prvního s posledním. Krásno si bylo své převahy a favorizovanosti jasně vědomé, a tak se rozhodlo, že nechá hrát také hráče, kteří tak často nenastupují a největší hvězdy nechá sedět. To znamenalo mimo jíné například také to, že na hřišti rychnovští fanoušci neviděli od začátku například Lukáše Šeredu, největší oporu Krásna, Kristiána Václavíka, Wolfganga Lorenze, nebo další opory základu, Matěje Kvapila, nebo Petra Michalce. Dolní Rychnov byl tak více ve hře a měl o to větší šanci, že by proti Krásnu mohl překvapivě bodovat. Ale v jeho moci nakonec nebylo ani vystačit na "krásenský rezervní tým", a nakonec podlehl soupeři 4:0. O tak vysoké výhře ale nakoenc přeci jen museli zasáhnout až zkušení broci, kteří naskočili ze střídačky. Rychnov se ale zvedá a je to vidět, chvílemi byl dokonce lepší, než Krásno a ze zápasu rozhodně nemusí odcházet se sklopenou hlavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno vedlo jen díky štěstí a náhodě

Krásno bylo od počátku utkání o něco lepší než soupeř, vytvářelo si také nějaké šance a vlastně ani nebylo tolik znát, že je ne hřišti o trochu slabší sestava, než bývá. Hrálo pohledný fotbal a vytvářelo si šance, prolém však byl až při jejich využívání, v koncovce to totiž velmi vázlo. Krásno se nakoenc do vedení dostalo jen díky obrovskému štěstí, když odkopával balón Lukáš Ruppert, ale trefil se tak šikovně, že belń zapadl brankáři přímo pod břevno a rozvlnil síť. V první půli to však bylo vše. Hostům zkrátka po střelecké stránce nebylo přáno a museli se tak nakonec spokojit pouze s jednobrankovým vedením.

Rychnov tlačil, ale Krásno se začalo trefovat

Ve druhé polovině bylo zpočátku Krásno stále lepší, ale postupně prostřídávalo a na hřiště se dostávali hráči, kteří jsou obvykle oporami Baníku, ale hra hostů se paradoxně postupně zhoršovala až do té míry, že měl Rychnov dokonce více ze hry a byl velmi nebezpečný. Jenže Krásno dokázal podržet skvělý Košťál v brance a to možná také rozhodlo. V čem byl ale rozdíl z pohledu Krásna? Na hřišti byli odvážnější hráči, kteří se nebáli vzít hru na sebe a neměli takový problém s tím rozvlinit síť. Takže ano, jejich hra se zhoršila a Rychnov měl více ze hry, ale prosazovat se konečně začalo Krásno. Než s tím ale začalo Rychnov měl k dispozici dokonce pokutový kop, jenže ho nevyužil a to ho možná srazilo maličko do kolen. Chvíli na to se trefil po samostatné akci střídající Kristián Václavík, který zvýšil na 2:0 a bylo prakticky rozhodnuto. Čím více se ale blížil konec, tím více Rychnov talčil, ale jak jsem říkal, závěr vyšel hostům. Nejprve se v pětaosmdesáté minutě zvýšil na 3:0 Roman Schlossbauer, který si zpracoval balón obehrál protihráče a umístil balón do sítě. Už se zdálo, že to bude tedy první utkání, ve kterém se netrefí Lukáš Šereda, ale to bychom byli asi velmi naivní, kdybychom tomu opravdu věřili. V osmaosmdesáté minutě vzal na polovině balón a došel s ním až do brány. Parádní sólo, při kterém obehrál hned několik hráčů a rozvlil síť, zkrátka Lukáš Šereda. To už byl konec utkání a domácí tak nakoenc nezískali ani bod. Z utkání však přesto mohou jít se vztyčenou hlavou.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Byl to normální zápas, ve kterém nebylo nic výjimečného. V první půli jsme dali šťastný gól a to bylo důležité. Ve druhé půli byl Rychnov dokonce o něco lepší a dokonce proti nám kopal penaltu. Do šedesáté minuty jsme ale hráli velmi dobře. Chci pochválit úvodní sestavu před střídáním. V závěru jsme totiž byli horší, než soupeř, akorát jsme paradoxně dokázali konečně dávat góly.Chci ale říct, že na to, že hrál první s posledním to bylo velmi vyrovnané utkání.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
V. Šantora [-] - K. Tříska [-] (46. J. Kasal [-] ) , D. Body [-] , K. Kreysa [-] , P. Mentlík [-] , P. Peterka [-] , Z. Liebl [-] , P. Halčinský [-] , A. Tirinda [-] , P. Čučman [-] , K. Hylský [-] (58. P. Kalabza [-] )

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - R. Trnka [-] (57. P. Michalec [-] ) , J. Masopust ml. [-] , R. Schlossbauer ml. [-] , V. Kvapil [-] - K. Šereda [-] , L. Ruppert [-] (46. K. Václavík [-] ) , J. Husák [-] (60. L. Šereda [-] ) , P. Poplštejn [-] - M. Schlossbauer [-] (53. W. Lorenz [-] ) , J. Drška [-] (57. M. Kvapil [-] ) -

Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Tůmová Michaela - MENTLÍK Jan (N), REISMÜLLER David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.