Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov ukázal proti Jindřichovicím svou sílu a dotahuje se v tabulce na top5


0

V utkání o pozici na sebe narazili Spartak Chodov a FK Jindřichovice. Favorizovanější byl pochopitelněji zkušenější a nejspíše i o něco kvalitnější domácí Spartak, ale tomu se v této sezóně moc nedaří, a tak v podstatě nikdy nevíte, co od něj můžete čekat. A utkání skutečně začalo velmi napínavě Spartak tedy sice opravdu vypadal lépe a dokonce i vedl, ale Jindřichovice dokázaly odpovědět a vyrovnaný stav si udržely až do druhé půle. V té už ale exceloval Chodov a poté, co hosté naprosot odpadli se jim třemi góly vzdálil a došel si pro body. Nyní je v tabulce šestý a už v příštím kole může atakovat páté Oloví. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě tyčky a nějaké zahozené šance Chodova rozhodly o remíze v první půli

Chodov měl od začátku mírně navrch a svou zkušeností dirigoval tempo celé hry. V mezihře působil skvěle, ladně a efektivně a svou hru oživil a zrychlil posílením o několik dorostenců. Opravdu hrál tedy velmi kvalitně a Jindřichovice přehrával. Když už se hosté někdy vymanili ze své defezivní taktiky a dokázali se dostat například ke střele, tak domácí podržel branář Rau, který musel mezi tyče zaskočit ze své klasiceké pozice v obraně. Více se toho ale dělo na straně druhé. Chodov se v desáté minutě dostal do vedení po velkém zaváhání jindřichovické obrany, kdy balón z rohu prošel po zemi přes malé vápno až k Petru Macákovi st., který jej pouze zasunul do prázdné branky. Jenž poté to začalo v koncovce domácích váznout. Během první půle nastřelil Chodov dvě tyčky a nevyužil hned někkolika velkých šancí, čímž nabídl Jindřichovicím prostor k vyrovnání a ty toho využili. Nenápadná střela Karla Surovýho totiž brankáři vypadla z ruky a dokutálela se až za brankovou čáru. Ani ve zbytku poločasu to ale Spartaku nevycházelo, a tak se muselo rozhodnout až ve druhé půli.

Hosté odpadli a Chodov navyšoval

V té ale Jindřichovice totálně odpadly. Od té doby už byl na hřišti jen jeden tým a Chodovu nic nebránilo v tom, pohodlně si dojít pro zasloužené tři body. Domácí doslova rozebírali defenzivu soupeře a svému vítězství šli stále naproti. I tak na svou branku ale museli dlouho čekat, zase je totiž dvakrát zastavila branková konstrukce a velmi špatná koncovka. Nakonec to ale přišlo a od té doby měl Chodov vše v hrsti. V pětašedesáté minutě Jesipčuk našel centrem Petra Jankovskýho, který, jakožto téměř nejmenší hráč na hřišti, v klidu přehlavičkoval jindřichoviceké dlouhány. Už za dvě minuty překvapil brankáře prudkou střelou z pravé strany také Břetislav Benda a bylo rozhodnuto. Chodovu pak už jen stačilo si olídat své vedení, ale i v této fázi si stále nějaké šance vytvářel a soupeře přehrával. V závěru pak už jen nádhernou střelou zpoze vápna přímo do šibenice upravil výsledný stav na 4:1 ještě Radek Jesipčuk st. a byl konec. Chodov se tak raduje z dalšího vítězstí a pomalu už kráčí směrem k vrcholu tabulky, kam ostatně také patří.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Za nás navíc opět chytal hráč z pole, ale musím uznat, že nás podržel. Museli jsme vyzkoušet také nějaké dorostence, snad čtyři, tuším, ale podali dobrý výkon a celkem se osvědčili. První poločas byl hodně vyrovnaný. Možná jsme měli trochu navrch, ale nepadalo nám to. Ve druhé půli ale soupeř nečekaně odpadl a my jsme si došli pro tři body. Takže jsme celkem spokojení.

FK Jindřichovice
Jiří Németh (FK Jindřichovice): Chodov byl jasně lepší ,ale nedařilo se jim proměňovat šance, takže jsme si do poločasu udrželi vyrovnaný stav. Ve druhé půli už jsme to ale neuhráli a Chodov zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
L. Rau [-] - A. Tóth [-] , J. Janovský [-] (86. J. Pojar [-] ) , L. Machala [-] (81. P. Dušek [-] ) , R. Jesipčuk st. [-] , S. Ševc [-] , R. Fojtík [-] (46. B. Benda [-] ) , P. Jankovský [-] , P. Macák st. [-] , M. Kruliš [-] , M. Kopecký [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , L. Rehák [-] (27. M. Truhlář [-] ) , J. Lavrenčík [-] , M. Voves [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Sakáč Jan - VODENKA Václav (N), ŠPIRKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.