2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvěle chytající Marian porážce Neuraz nezabránil


Branky


58. L. Brabec , 69. J. Uzel - 19. M. Šašek , 45. M. Šašek , 65. V. Černý
0

Ptenín potvrdil roli favorita a i bez několika opor si dokázal z Neuraz odvést tři body. Velikou zásluhu na tom měli především dvougólový Šašek a skvěle hrající Čigáš. Neurazy si nechaly utéct první poločas a v tom druhém se na zvrat již nezmohly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Šašek zařídil pohodlný náskok Lučiny

Zápas začal opatrně z obou stran. Neurazy udělaly oproti poslednímu utkání v sestavě mnoho změn, a tak mnozí hráči nastupovali na ne úplně obvyklých postech. Cílem domácích bylo vyvíjet tlak na svého soupeře a nenechat ho v klidu rozehrát. Lučina tak přehodnotila taktiku a začala se uchylovat k dlouhým nákopům a rychlým náběhům za obranu. S tímto herním stylem měl Tatran problémy, najednou vázla rozehrávka a začaly se objevovat chyby v obraně. Po několika varováních přišel i první gól. V 19. minutě využil špatně zahrané ofsajdové pasti Miroslav Šašek, který si naběhl na krásný pas a levou nohou obstřelil brankáře - 0:1 z pohledu domácích. Neurazy se za celý poločas k ničemu nedostaly, naopak tlak Lučiny sílil a ještě do poločasu navýšil vedení opět Miroslav Šašek. Tentokrát se prosadil po stříleném rohu Michala Čigáše.

Vyhrál ten lepší tým

I ve druhé půli byl hostující celek lepší a dostával domácí pod tlak. Z ojedinělého útoku se však podařilo Neurazům snížit. Stoper Lučiny zaváhal, a nabídl tak šanci Lukáši Brabcovi, který svůj únik zakončil zdařilým přelobováním Pelanta. Ptenín si však svůj dvojnásobný náskok vzal brzy zpět. V 65. minutě se skvěle uvedla nová posila Václav Černý. "Bleček" prošel mezi obránci jako nůž máslem a svou střelou, i s přispěním teče, překonal bezmocného Mariana. Tatran vrhl všechny síly do útoku a maximálně zjednodušil svou hru. Po centru do pokutového území a pohotovém zakončení Jiřího Uzla bylo opět zaděláno na drama. Do konce utkání zbývalo minimálně dalších dvacet minut. V těch přišla ještě jedna veliká šance na srovnání skóre, ale Pelant svůj tým podržel. Na druhé straně mohla Lučina, díky skvěle napadajícímu Čigášovi, svůj náskok několikrát navýšit, ale famózní Václav Marian svou svatyni zamkl. Utkání tak skončilo spravedlivou výhrou favorita 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "Kvůliněkolika obměnám oproti minulému zápasu byla naše sestava na všech postech jiná. Bohužel nám to herně nepřidalo a ani výhoda domácího prostředí nám nepřidala. Nedařila se nám rozehrávka, obrana často chybovala a zavdávali jsme tedy hbitým útočníkům soupeře k možnostem ohrozit naši branku. Soupeřův náskok jsme již nestáhli. Nás několikrát podržel dobrými zákroky brankař a udržel tak naději až do samotného závěru. Bohužel se nám ale vyrovnat nepodařilo a musíme uznat, že si soupeř zaslouženě odvezl tři body."

TJ Lučina Ptenín
Miroslav Šašek, záložník Ptenína: "Reparát po minulém nevydařeném utkání jsme naštěstí zvládli na jedničku. Nebýt skvěle připraveného domácího brankáře, utkání bylo rozhodnuto daleko dříve."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - V. Novák [-] (87. J. Hanzlík [-] ) , V. Kuska [-] , M. Čihák [-] , P. Tříska [-] , M. Martínek [-] , M. Vladař [-] , J. Uzel [-] , L. Brabec [-] , V. Tříska [-] , P. Hanzlík [-]

TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - J. Černý [-] , M. Šašek [-] (56. J. Strejc [-] ) , R. Kukeně [-] , V. Duchek [-] , A. Mebarki [-] , V. Černý [-] (68. Z. Smítka [-] ) , M. Čigáš [-] , V. Rajšpís [-] , J. Schejbal [-] , L. Kaufner [-]

Hráči zápasu: V. Marian - M. Šašek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kulhánek Milan - VLADAŘ Josef (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.