0:1
(0:0)
54. S. Eret
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla o výhře Chlumu


Branky


54. S. Eret
0

Na půdu trápících se Neuraz dorazil silný Chlum. Ten si po celý zápas vypracovával více šancí, ale ujala se jen jedna jediná - ta Eretova z 54. minuty. A tak vše skončilo hubeným výsledkem 0:1 pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Při Neurazech stáli všichni svatí

Domácí, jak je jejich dobrým zvykem, vstoupili do zápasu laxně. Chlum se prezentoval rychlou hrou a dobrým napadáním, se kterým si hráči Neuraz nevěděli rady, a tak se často místo konstruktivní rozehrávky museli uchylovat k dlouhým nákopům dopředu, které však končily buď na kopačkách chlumských, nebo rovnou v autu. Jedinou šancí Tatranu tak byla střela z 35. minuty, která sice mířila pod břevno, ale Dušan Kvídera připomněl, proč bývá považován za možná nejlepšího brankáře v lize. Větší šance měl rozhodně Chlum, konkrétně Eret, Šindelář a Wagner, ale poslední dva jmenovaní nastřelili pouze břevno. Co se Stanislava Ereta týče, tak jednu šanci mu zneškodnil včasným vyběhnutím gólman Josef Vladař, a ta druhá sice skončila gólem, ale ten kvůli těsnému ofsajdovému postavení nemohl platit. Domácím chyběla hlavně agresivita, takže mohli být rádi, že byl po pětačtyřiceti minutách stav stále 0:0.

 

O vítězi rozhodl Stanislav Eret

Převaha hostujících borců pokračovala i po změně stran. S tím rozdílem, že byla konečně odměněna vedoucí brankou. V 54. minutě obešel Ernest ve středu hřiště soupeře a přesným pasem vyslal do úniku Stanislava Ereta, jehož lob překonal padajícího brankáře. Stav 0:1 Neurazy konečně probral, ale snažení hatily nepřesnosti, kterých se ve hře domácích objevovalo požehnaně. Komplikace pro hosty přinesla 77. minuta, kdy se po dobrém zákroku zranil Kvídera a rukavice si musel nasadit střelec gólu Eret. Tlak Neuraz sílil, ale k přímému ohrožení docházelo jen sporadicky, naopak do zajímavých brejků se dostal Archalous i Bořík, ani jeden však vedení nenavýšil. V samotném závěru odpískal rozhodčí Šimek pokutový kop po faulu na Archalouse. Šance se zhostil Lukáš Hajšman, který svou střelu nasměroval pod břevno, ale Vladař penaltu skvěle zneškodil. Na vítězství Chlumu to však nic nezměnilo. Konečný stav 0:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "Už tradičně jsme vstoupili do zápasu velmi vlažně a nechali jsme soupeře, aby diktoval tempo hry. Především nedůrazem v obraně jsme dávali prostor hbitým hostujícím útočníkům, aby postupně začali zaměstnávat našeho brankaře. Několikrát jsme měli štěstí a pomohla nám i konstrukce branky, takže jsme byli v poločase rádi za bezbrankový stav. Dlouhou dobu jsme si říkali o inkasování a teprve po vstřelené brance Chlumu jsme přidali a začali být více aktivní. Bohužel jsme ale kazili i jednoduchou rozehrávku a k ohrožení branky hostů tak docházelo jen sporadicky. Chlum postupně spoléhal na to, že mu bude jednobrankový náskok stačit a my jsme začali být více nebezpeční. Branku se nám ale vstřelit nepodařilo, a naopak nás v brance musel podržet několika dobrými zákroky brankař, který chytil v závěru i penaltu."

TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Z vítězství mám radost, na druhou stranu jsme o poločase mohli vést 3:0 a mohl být klid, takhle jsme se museli o vítězství strachovat až do konce. Ale musím pochválit všechny spoluhráče za bojovnost a také naše fanoušky, kteří dorazili v hojném počtu a vytvořili nám domácí prostředí. A v neposlední řadě i golmany, kteří opět udrželi nulu."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
J. Vladař [-] - V. Brožík [-] , M. Čihák [-] , J. Bouzek [-] , P. Tříska [-] , M. Martínek [-] , M. Vladař [-] (46. J. Lindauer [-] ) , J. Uzel [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] (77. L. Hajšman [-] ) , S. Eret [-] - M. Wagner [-] , V. Ernest [-] , P. Bořík [-] , L. Hajšman [-] , P. Šindelář [-] , V. Calta [-] , M. Archalous [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 48. V. Tříska , 55. J. Bureš , 78. M. Čihák .
Hráči zápasu: J. Vladař - V. Ernest .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Luboš - VLADAŘ Josef (N), PELIKÁN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.