R. Černovský 4.
V. Bouda 14.
J. Calta 18. (p.)
P. Tříska 72. (vl.)
4:3
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč nakonec Neurazy zdolala


Branky


4. R. Černovský , 14. V. Bouda , 18. J. Calta (p.) , 72. P. Tříska (vl.) - 5. V. Brožík , 36. V. Brožík , 58. J. Lindauer
0

Domácí favorit byl po celý zápas lepším celkem, ale špatná koncovka ho stála klidnější závěr utkání. A když se nemohl trefit žádný hráč Seče, musel to na sebe vzít Pavel Tříska, který si v závěru vstřelil vlastní gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neurazy držel na dostřel Brožík

Ani jeden z týmů nepostavil do branky svou obvyklou jedničku. Na straně domácích nahradil Masece René Vlk, za Neurazy chyběl brankář Marian, místo kterého si rukavice navlékl Josef Bureš. A oba muži nevydrželi s čistým kontem ani pět minut. Ale pojďme postupně. Již ve 4. minutě se díky důrazu trefil Radek Černovský, mimochodem nejlepší hráč minulého kola. Jenže ihned po rozehrání ze středového kruhu přišel přímý kop. Rozehraný balón obránce Calta netrefil a Václav Brožík nečekanou šancí nepohrdl - 1:1. Rychlá ztráta vedení s domácími nezamávala. I nadále si Seč držela herní převahu a vytvářela si šance, kterým však chybělo přesnější zakončení. Ale domácí to dlouho mrzet nemuselo. Ve 14. minutě se totiž k míči dostal Václav Bouda, jehož tvrdá střela asi z 18 metrů nedala Burešovi šanci. Po dalších čtyřech minutách bylo v ochozech ještě veseleji. Po Plojharově úniku byl nařízen pokutový kop, který bezpečně proměnil Jan Calta a odčinil tak své zaváhání při obdrženém gólu. Následovala řada neproměněných šancí Seče, a tak přišel trest. V 36. minutě se po dalším přímém kopu opět prosadil Václav Brožík, jehož hlavička zapadla přesně k tyči. Velmi pohledná první půle skončila 3:2 a druhý poločas sliboval ještě zajímavou podívanou.

Rozhodla vlastní branka

Druhý poločas se herním obrazem podobal tomu prvnímu. Seč i nadále byla lepší a vytvářela si šanci za šancí, ale to zakončení... Důkazem toho budiž únik Martina Plojhara, který běžel na brankáře zcela sám, ale po vydařené kličce nedokázal trefit odkrytou branku. V 58. minutě přišlo nečekané vyrovnání. Jan Lindauer si naběhl na zpětnou přihrávku a nadvakrát překonal Vlka. V 68. minutě došlo k tvrdému střetu mezi Brabcem a Boudou. Hostující hráč za něj vyfasoval druhou žlutou kartu, Bouda musel kvůli zranění vystřídat, jeho místo zaujal Haschberger. Závěrečný tlak proti oslabenému soupeři nemohl dopadnout jinak než rozhodující trefou. V 72. minutě si prudký Černovského centr z pravé strany nešťastně do vlastní sítě srazil Pavel Tříska a bylo vymalováno. Konečný výsledek 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Hranička, sekretář Seče: "Zasloužené vítězství domácích. Hosty jsme přehrávali kombinační hrou a rychlostí, ale neproměňováním šancí a individuálními chybami jsme zápas zbytečně zdramatizovali."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "K zápasu jsme přijeli opět jen v jedenácti a navíc nám chyběl kvůli zranění brankař, takže jsme museli improvizovat a do branky postavit jednoho z hráčů. Po poločase jsme se více tlačili dopředu a i když jsme tak často nechávali otevřená vrátka v obraně a riskovali, povedlo se nám po opakované dorážce před brankou vyrovnat. Bohužel jsme si pak vstřelili vlastní branku a zanedlouho jsme navíc přišli po druhé žluté kartě o jednoho hráče, takže jsme pak již neměli příliš sil na to, abychom dosáhli aspoň na bod."



Sestavy


TJ Seč
R. Vlk [-] - M. Lukáč [-] , T. Hvížďala [-] , M. Plojhar [-] , R. Černovský [-] , J. Bradáč [-] , V. Kurakh [-] , V. Bouda [-] (69. R. Haschberger [-] ) , J. Fischer [-] , J. Calta [-] , I. Salcop [-]

TJ Tatran Neurazy
J. Bureš [-] - J. Hanzlík [-] , L. Brabec [-] , J. Lindauer [-] , V. Brožík [-] , J. Bouzek [-] , P. Tříska [-] , M. Vladař [-] , J. Uzel [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

ŽK: 24. J. Hanzlík , 52. L. Brabec , 88. M. Vladař . ČK: 68. L. Brabec .
Hráči zápasu: J. Fischer - V. Brožík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Velíšek Jiří - HRANIČKA Václav (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.