2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdařilý druhý poločas přinesl Hradci výhru


Branky


0

Duel mezi Hradcem 1946 a Lučinou Ptenín byl zápasem dvou rozdílných poločasů. Zatímco hosté byli lepší v prvním dějství, hradečtí po změně stran na hřišti dominovali a zásluhou dvou přesných tref Reného Fishera zvítězili 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný výkon Hradce a zasloužené vedení Ptenína

V brance Ptenína se opět objevil Jakub Maršálek, gólmanská jednička Marek Pelant má stále potíže s rukou, a tak nastoupil v útoku. Herní převahu měli v první půli hosté, ale k žádným větším šancím to zprvu nevedlo. Na straně domácích poprvé zahrozil v 8. minutě stoper Kadera, ale jen do náruče Maršálka, který tychlou rozehrávkou poslal své spoluhráče do protiútoku, ale ani z něj branka nepadla. Ve 25. minutě pálil hradecký Straka z otočky pouze nad branku. Vzápětí příšla první vážnější akce Lučiny, když se ve vápně odrazil míč ke zcela volnému útočníkovi, ale ten byl nečekanou šancí natolik překvapen, že jeho slabý pokus chytil Poslední bez větších obtíží. Za Ptenín byl vidět především aktivní Michal Čigáš, a právě tento hráč otevřel skóre. V 37. minutě poslal Jan Strejc dlouhý pas na již zmiňovaného Čigáše, na kterého si nepřišla ani domácí obrana, ani muž mezi třemi tyčemi Poslední - 0:1.

 

 

Hradec zásluhou Fishera utkání otočil

Špatný výkon z první půle nenechal trenéra domácích Koderu chladným a pro své svěřence připravil v šatně pořádnou "bouřku". V kabině Lučiny zase zazněla slova o pojišťujícím gólu, který by mohl vyrázně pomoct k výhře. Pohovor zabral pouze mezi hradeckými a do druhého dějství nastoupilo úplně jiné, lepší mužstvo. V 50. minutě se po rohovém kopu ještě René Fisher zastřeloval, ale tentýž muž o čtyři minuty později srovnal na 1:1. Na jeho pumelici mu nahrával Šmejkal. Kuriozní trefa mohla přijít v minutě 59., kdy se k trestnému kopu na půli hřiště postavil Kadera. Jeho úmysl překvapit brankáře by vyšel, kdyby bylo břevno o nějaký ten půl metr výše. Štěstí pro Lučinu. Stejně tak jako při Calpakově střele do tyče. Rozhodující gól přišel čtvrt hodiny před koncem. Rychle vhozený aut v podání Šmejkala se snesl na kopačky Reného Fishera, který se trefil už podruhé. Hradec se tak dostal do zaslouženého vedení. Ptenín byl ve druhé půli méně nebezpečný a zmar ze ztráty vedení dokresluje zbytečná červená karta pro Čigáše, kterou pozorný sudí Štökl udělil za nesportovní chování.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce: "První poločas nám vůbec nevyšel. Hráli jsme špatně, bez pohybu, chyběla nám „šťáva“ a soupeř nás potrestal. Po bouři v kabině jsme se zvedli a vybojovali nakonec asi, hlavně vzhledem k průběhu druhé půle, zaslouženou výhru."

TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček, útočník Ptenína (momentálně v trestu): "Na dnešní zápas jsem koukal opět jen ze zdejší tribuny, ale musím říct, že prvních 25 minut nebylo na trávníku jiné mužstvo než Lučina Ptenín. Měli jsme skvělé starty na míče, skvělé přihrávky a byli jsme ve všech směrech lépe hrajícím týmem. Poté jsme šli zaslouženě do vedení. Pak ale opět přišla naše specialita, kterou jsou neproměněné šance a špatné příhrávky. Nakonec je z toho zasloužená prohra a zbytečná červená karta pro M. Čigáše. Do dalšího zápasu už nastoupím po svém zbytečném trestu, a tak se pokusíme o to, abychom si napravili reputaci a přivezli body z Chlumu."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - T. Dufek [-] , L. Varga [-] , L. Kadera [-] , R. Švarc [-] , J. Toman [-] - R. Straka [-] , J. Šmejkal [-] , K. Výrut [-] - R. Fisher [-] , S. Calpak [-] (62. V. Höfer [-] ) -

TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - M. Pelant [-] , J. Černý [-] (62. J. Schejbal [-] ) , M. Šašek [-] (64. J. Kainzmeier [-] ) , V. Duchek [-] , A. Mebarki [-] , M. Čigáš [-] , L. Kaufner [-] , K. Sedláček [-] , V. Rajšpís [-] , J. Strejc [-] (60. Z. Smítka [-] )

ŽK: 45. S. Calpak , 80. T. Dufek - 59. M. Pelant . ČK: 85. M. Čigáš .
Hráči zápasu: R. Fisher - M. Šašek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štokl Adam - KAŠE Jiří (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.