Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Viktorky rozhodl první poločas


Branky


0

Poklidný zápas rozhodli domácí v prvním poločase , kdy hostujícímu týmu nasázeli čtyři branky. Hostující Dobříč dala alespoň čestný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříč přijela do Úlice jen v deseti a podle toho vypadal i první poločas. Domácí Viktorka předváděla pěkné kombinace a ve třetí minutě z toho vytěžila vedoucí gól, který vstřelil František Popelka. Hostující Dobříč se z prvního gólu nestihla ani oklepat a v osmé minutě padl do jejích sítě druhý gól, který dal Jan Květoň. Hostující fotbalisté se po celý poločas urputně bránili, ale nedařilo se jim to. Ve třicátéprvní minutě po další kombinaci se trefil Jan Květoň,který si připsal druhý gól v zápase.Domácí Viktorka neměla dost a ve třicátédeváté minutě přidal již čtvrtý gól ,který potrhl aktivitu domácích.Do poločasu ještě přibylo pár šancí, ale žádná akce nezapadla do brány, kterou střežil Václav Svoboda.

 

 

Do druhého poločasu nastoupila Dobříč v plném počtu, tedy v jedenácti hráčích. To hostujícím hráčům pomohlo. Začali být aktivnější a dostávali se do slibných šancí, ale tížený gól se jim stále nedařil dát. Nakonec se gólu dočkali v šedesátéprvní minutě, kdy se trefil do domácí brány Václav Zeman. Vypadalo to, že se Dobříč nadechuje ke zdramatizování zápasu, ale po prvním poločase, co museli hrát v deseti lidech, neměli dost sil , aby ještě dokázali ze zápasem něco udělat.Viktorka si připsala další tři důležité body.Diváci,kteří sledovali zápas, mohli odcházet s pocitem dobře stráveného odpoledne.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Úlice
Emil Šámal: ,, Soupeř přijel v deseti lidech.Hosté nestíhali. Naše góly padali po kombinacích. Přehrávali jsme je. První poločas rozhodl o naší výhře , ale kdyby ve druhém poločase využili šance, co měli mohlo to dopadnout jinak. "

TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička: ,, Nastoupili jsme o deseti hráčích. V prvním poločase jsme dostali docela laciné góly. Ve druhé polovině ,kdy jsme nastoupili v plném počtu jsme měli mírnou převahu i když šance byli na obou stranách.My jste teda jednu využili. ""



Sestavy


SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - J. Hobl [-] , L. Soukup [-] , J. Kopecký [-] , E. Šámal ml. [-] (45. O. Bělohlav [-] ) , F. Popelka [-] , J. Květoň [-] , M. Heřman [-] , M. Brada [-] , J. Čermák [-] , D. Šablatura [-]

TJ Sokol Dobříč
V. Svoboda [-] - Š. Levora [-] , V. Zeman [-] , M. Fencl [-] , P. Beran [-] , P. Nikolič [-] , F. Souček [-] , R. Strych [-] , J. Kusák [-] , D. Cink [-] , V. Šimice [-]

Místo: Úlice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: RÝDL Pavel - ŠÁMAL Emil (N), ŽÁKOVEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.