3:0
(0:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedohraný zápas bude řešit disciplinární komise


Branky


0

Vyrovnaný a zajímavý zápas nabídl ve Všerubách. Nakonec se zápas nedohrál kvůli incidentu ze 38. minuty.Vše bude řešit disciplinární komise s vedoucím týmu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí tým soutěže Všeruby chtěl potvrdit domácí neporazitelnost i proti Sulkovu, ale opak byl pravdou. Hostující hráči byli aktivnější a vytvářeli si více šanci, než domácí, kteří se spíše bránili. Poté přišel okamžik, který zvrátil celý zapás. Domácí hráč vystřelil a hostující gólman Vavřík míč zcela neukryl do svých rukou a tak se domácí hráč snažil důrazně míč získat. Hostujícímu hráči Tomáši Beranovi se to nelíbilo a protestoval u rozhodčího, který mu za jeho protestovaní dal první žlutou kartu. To hráč nevydržel a sprostě rozhodčímu vynadal, proto mu rozhodčí dal druhou a vytáhl červenou kartu. To Tomáše Berana vytočilo na tolik, že před odchodem do kabin rozhodčího udeřil pěstí do obličeje. Přesné informace říkají , že Tomáš Beran dal rozhodčímu takovou větší facku.A tak po tomto incidentu rozhodčí Václav Mareš ukončil zápas.Vše bude řešit disciplinární komise ve středu v 16:00. Tato událost se stala ve 38. minutě a tak 50 přihlížejících diváku šlo nespokojeně domů.



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Pavel Tureček: ,, Naši domácí většinou tlačili potom hostující dostal jednu žlutou.Pak se dožadovali odpískáni faulu na jeho brankaře. Brankář samozřejmě balón nedržel. Hostující hráči Beranovi, co jsem slyšel bylo mu domluveno ,aby toho nechal, že už jednu kartu má. Bohužel začal nadávat, tak dostal červenou. Vrátil se k rozhodčímu a udeřil ho do obličeje, tak rozhodčí ukončil zápas. Dostal spíše takovou facku do čelisti. Tak ve třicatéosmé minutě to ukončil pro inzultaci rozhodčího. Zřejmě dostaneme kontumační výhru 3:0.

TJ Sparta Sulkov
Václav Beran: ,, Vyrovnaný zápas do třicatéosmé minuty kdy došlo k vyloučení hostujícího hráče a rozhodčí ukončil zápas." Je to škoda. Ten pacholek i když se cítil poškozený měl udržet nervy na uzdě.Ti ostatní hráči neprotestovali jen on. Poškodil celý mančaft. Uvidím jak se k tomu postaví ostatní hráči. Je to naše vnitřní záležitost. Teďka jde o to že ve středu se to bude řešit na disciplinární komisi.



Sestavy


SK Všeruby
V. Červenka [-] - M. Chmiel [-] , D. Majer [-] , J. Vrba [-] , T. Mottl [-] , P. Karlovec [-] , L. Greiner [-] , V. Greiner [-] , J. Hyrát [-] , J. Herák [-] , M. Hodina [-]

TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - J. Dubský [-] , P. Hejzek [-] , L. Benedikt [-] , K. Batěk [-] , D. Mečl [-] , R. Valenta [-] , D. Králík [-] , T. Beran [-] , P. Pecháček ml. [-] , M. Uzel [-]

ŽK: 27. J. Herák - 20. T. Beran . ČK: 38. T. Beran .
Místo: Všeruby. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAREŠ Václav - JENDEK Jan (N), VAVROCH Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.