T. Hrabík 75. (p.)
P. Vaneš 78.
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o čelo tabulky rozhodli domácí během tři minut


Branky


75. T. Hrabík (p.) , 78. P. Vaneš - 37. J. Herák
0

Zápas podzimu o čelo tabulky nabídl dramatickou zápletku. Nakonec štasnější tým byl ten domácí.Rozhodli o tom v druhém poločase, kdy vstřelili dvě branky v rozpětí tří minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy nastoupil ve své nejsilnější sestavě. Víc ze hry měli Všeruby, ale do první akce se v patnácté minutě řítil Tomáš Hrabík ale stoper hostujícího týmu ješte stihl vypíchnout balón. Poté se o opakovalo znova a zase neúspěšně.Šance se přelivali na jendu stranu a pak zase na druhou.Poté se zápas trochu přiostřil.Oba gólmani předváděli skvé zakroky.Prvního gólu se dívaci dočkali ve třicatésedmé minutě,kdy po standartní situaci kterou zahravali hostující Všeruby. Brankář míč vyrazil k úplně volnému Jakubu Herákovi, který uklidil míč do prázdné brany. Do přestavky se už nic duležitého nestalo jediny co je za sminku tak rozhodči rozdal par žlutých karet a proto šli do kabin veseleji hostujici tým.

 

Ve druhém poločas se hra vyrovnala a domácí začali Všeruby přehrávat, ale stále se jim nepovedlo vyrovnat skóre.Hra se vetšinou odehrávala uprostřed hřiště,kde také dochazelo k ostrým faulum, ktere potom rozhodči ocenil žlutou kratou. Domácí tým se dočkal vyrovnávajícího gól v sedmdesátépáte minutě,kdy rozhodčí Josef Lang nařídil pokutový kop,který s přehledem proměnil Tomáš Hrabík. Než se stihli hostující fotbaliste zpamatovat padl jim tam další gól z kopačky Pavla Venše. V osmdesátétřetí minutě přišli Všeruby o vyloučeného Jana Hyráta a o možnost vyrovnat. Zápas o první místo sledovalo sto dívaků. Kaznějov porazil Všeruby o jeden gól a vyhoupli se do čela souteže.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov B
Jiří Beránek: ,, Na třetí třídu určitě kvalitní zápas. Bylo to spíš o bojovnosti. Vydřený vítězství ."




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
T. Valeš [-] - P. Vaneš [-] (80. J. Šmídl [-] ) , T. Hrabík [-] (87. M. Povišer [-] ) , J. Kiss [-] (46. M. Polívka [-] ) , D. Pojer [-] (46. O. Hrdlička [-] ) , J. Beránek [-] , V. Vašíček [-] , M. Vejvoda [-] , M. Brejník [-] , M. Vrchlavský [-] (70. T. Běhounek [-] ) , J. Valenta [-]

SK Všeruby
V. Červenka [-] - M. Chmiel [-] , D. Majer [-] , J. Vrba [-] , T. Mottl [-] , P. Karlovec [-] , L. Greiner [-] , V. Greiner [-] , J. Hyrát [-] , J. Herák [-] , M. Hodina [-] (87. D. Tureček [-] )

ŽK: 62. M. Brejník , 67. J. Beránek - 20. D. Majer , 38. L. Greiner , 75. P. Karlovec . ČK: 83. J. Hyrát .
Místo: Kaznějov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: LANG Josef - MÜLLER Jakub (N), ZÁBRAHA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.