J. Tiesl 81.
J. Horský 84. (p.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nepříznivém počasí si Žihle doma body proti Dobřiči pohlídala


Branky


81. J. Tiesl , 84. J. Horský (p.) - 89. F. Souček
0

Poslední zápas podzimu nepřineslo hráču obou týmu pěkné počasí. Oba týmy se museli vypočadat s chadným počsím a deště,který porvazel celý zápas. Nakonec zápas rozhodli střídající hráči domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rámci posledního podzimního kola přicestoval Sokol Dobříč na umělou trávu do Žihle, kde utkání doprovázelo něpříjemně chladné a deštivé počasí. První poločas se vcelku nic zajímavého neudálo. Oba týmy si vypracovalo několik slibných šancí ale ani jedna nezkončila za skvělě chytajícíma golmanama, jak toho domácího Jana Hučka tak i hostujícího Tomáše Novýho. Zápas byl vyhecován, jak na hřišti mezi hráčema tak i mezi funkcionařema obou týmu. První půle nepřinesla žádný gól a tak obě mužstva odchazeli do šaten s nerozhodným skórem.

 

Do druhého poločasu poslal na hříště dva hráče domácího týmu  a to nejlepšího střelce souteže Jířího Tiesla a Jaroslava Horskýho. Oba hráči hned od začátku oživili hru domácího týmu. V zavěru zápasu se domácí  ujali vedení brankou Jiřího Tiesla  po přihrávce Jaroslava Horského. Tahle branka byla pro Jiřího Tiesla devátou brankou v sezóně a upevnil si vedeni nejlepších střelců v souteži. Po pěti minutách navýšil skóre, když  Jaroslav Horský úspěšně proměněným pokutový kop. Hostům se podařilo snížit krásnou střelou do šibenice v poslední minutě zápasu, kterou se pochlubil Filip Souček. Povzbuzení kontaktním gólem se ještě pokusili o vyrovnání, ale  domácí si už těsné vedení pohlídali a dovedli zápas do vítězného konce. Domácí Žihle díky vyhře nad Dobříči poskočili na třetí místo v souteže naopak hosté spadli na jedenáctou přičku a jen o skore je přeskočil Hvozd, který ma stejně bodů jako Dobříč a Nekmíř, která je o skóre za Dobříči. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle B
Jaroslav Vojtěch: ,, Hosté sice urputně bojovali a dokázali dokonce snížit nádhernou brankou, ale i tak je naše vítězství myslím zasloužené."

TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička: ,, Byl to zápas slabší úrovně a to jsem docela hodný. Nastoupili jsme zase jen v jedenácti to soupeř měl šestnáct hráčů. V prvním poločase nám zachytal skvěle brankář Nový,který vytáhl několika skvělými zákroky šanci soupeře. Ve druhém poločase rozhodli dva střídající hráči. "



Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
J. Huček [-] - D. Kunt [-] , M. Rambousek [-] , O. Šerbaum [-] (46. J. Tiesl [-] ) , M. Hackr [-] (46. F. Půta [-] ) , J. Sedlák [-] , O. Čapek [-] (46. L. Rázek [-] ) , P. Churan [-] (46. J. Horský [-] ) , J. Skalník [-] , S. Bláha [-] , P. Malý [-] (80. L. Bláha [-] )

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - D. Cink [-] , F. Souček [-] , V. Schneider [-] , R. Strych [-] - J. Vokáč [-] , V. Svoboda [-] , P. Nikolič [-] - M. Fencl [-] , Š. Levora [-] , V. Zeman [-]

ŽK: 32. O. Čapek , 87. L. Bláha - 77. M. Fencl , 83. V. Schneider , 85. P. Nikolič .
Místo: Žihle - UMT. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠIMEK František - TUREČEK Stanislav (N), LEVORA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.