2:1
(2:1)
23. V. Kasl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel kola posunul Kozolupy do pozice lídra!


Branky


31. P. Tejc , 40. V. Sláma - 23. V. Kasl
0

Zápas druhého se třetím přinesl zajímavou zápletku, tři branky i drama až do konce. Lépe z něho nakonec vyšli domácí, kteří se po zaváhání Mladotic vyšvihli na pozici lídra.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo od důležitého zápasu čekal urputné bránění z obou stran, ten se zmýlil. Oba soci se do sebe bez milosti zakousli od prvního hvizdu a zhruba stovka fanoušků, která si našla při sobotním odpoledni cestu přímo na stadion, viděla brzy i první gól. Václav Kasl předvedl pěknou kličkovanou středem hřiště, při které obešel tři protihráče a zakončil podél vyběhnutého brankáře Minaříka. Domácí se však nezalekli a brzy srovnali stav. Po osmi minutách hry totiž uspěl střelou z vápna Petr Tejc a začínalo se znovu od nuly, tedy od jedné. Kozolupy přesný zásah nabudil a zhruba po dalším stejně dlouhém časovém úspěchu dokonaly obrat. Vojtěch Sláma napodobil protihráče Kasla a po slalomu přes půl hřiště mohl začít přijímat ovace od spoluhráčů i fanoušků. Poločasové skóre tak bylo určeno, ovšem zbývalo ještě dalších pětačtyřicet minut.

 

Ve druhé půli byli hosté, kteří se hnali za vyrovnáním, aktivnějším týmem, ovšem mezi tyčemi soupeře čaroval Minařík a když jej již Blatničtí přeci jen dokázali překonat, zkazila jim radost jako v případě Tyra tyčka, stadionem to jen zahučelo i po nastřeleném břevnu. Kozolupy tak nakonec i přes dvouminutové nastavení vítězství uhájily a mohou se radovat z pusunu na průběžnou vedoucí pozici, Blatnice je třetí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan (Sokol Kozolupy): „Utkání bylo vysoké úrovně na okresní přebor. Zápas byl vyrovnaný a my jsme byli šťastnější.“

TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman (Slovan Blatnice): „Podle mého názoru se jednalo o vyrovnaný a bojovný duel. Ve druhém poločase byla hra v naší režii, bohužel naše střely končily na brankáři, tyči nebo těsně mimo.“



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
Z. Minařík [-] - P. Mráz [-] , T. Procházka [-] , P. Hausdorf [-] , R. Tauš [-] - V. Tugui [-] (84. T. Coyne [-] ) , P. Pancurák [-] , V. Sláma [-] , M. Janko [-] - J. Čech [-] , P. Tejc [-] (90. M. Brabec [-] )

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - P. Maresch [-] (56. D. Maroušek [-] ) , J. Rolník [-] , P. Polívka [-] (61. D. Čech [-] ) , M. Stehlík [-] , D. Tětek [-] , M. König [-] (46. J. Pechler [-] ) , D. Kojnok [-] (71. P. Czasný [-] ) , V. Kasl [-] , J. Hošťálek [-] , J. Fišer [-]

ŽK: 73. R. Tauš - 63. D. Čech .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: REIPRICH Václav - DAVÍDEK Tomáš (N), KAFKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.