Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavice dovedla otočit zápas a doma porazila Záluží


Branky


0

Lukavice musela po úvodu zápasu, který se jí příliš nevydařil, obrace stav a to se jí nakonec povedlo. Nicméně o jednoznačné utkání nejednalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Domací Lukavice měla do utkání špatný start a toho využili hosté ze Záluží. V 5. minutě se trefil Pavel Motyčák a hosté vedli. Sotva se domácí stihli vzpamatovat, tak Pavel Motyčák v 9. minutě opět skóroval a stav utkání byl 0:2. Překvapení domácí se vzchopili a začal se hrát vyrovnaný fotbal. Už v 10. minutě se domácím povedlo snížit zásluhou Daniela Ščisláka. Po první zajímavé desetiminutovce se utkání ustálilo a až do konce poločasu se stav utkání neměnil.

Obrat domácích

Do druhé půle vešli o něco aktivněji domácí. Jejich snažení jim v 47. minutě přineslo vyrovnaní na 2:2. Hostující Tomáš Weiss si nešťastně srazil míč do vlastní branky a utkání bylo znovu otevřené. Poté se hrálo bez branek a obě mužstva střídala. Až v 80. minutě dokončil obrat domácích po individuální akci Miloslav Kokoška a domácí vedli 3:2. Poslední událostí v zápase byla žlutá karta pro Miloslava Kokošku v 85. minutě. Utkání skončilo výhrou domácích 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Jaroslav Stehlík: V prvním poločase byl soupeř mírně lepší. V druhé půli jsme díky střídajícím hráčům měli převahu my. Fotbal žádná sláva, ale hlavně že jsme zvítězili.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
P. Dvořák [-] - V. Lecjaks [-] , M. Marics [-] , D. Bešta [-] , R. Kokoška [-] (46. P. Bělonož [-] ) - D. Ščíslák [-] , L. Vajai [-] (60. M. Kokoška [-] ) , R. Tolar [-] , M. Myslivec [-] (77. J. Čech [-] ) - J. Zahradník [-] (53. J. Kroupa [-] ) , R. Hajšman [-]

TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - L. Mlnařík [-] (80. L. Třeštík [-] ) , P. Braun [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , T. Weiss [-] (77. R. Ranoličič [-] ) , R. Gardaš [-] , M. Hnilička [-]

ŽK: 85. M. Kokoška .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šiška Pavel - VRBA Radek (N), PONDĚLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.