0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov po zaváhání opět zvítězil


Branky


26. T. Veselý , 45. P. Braun , 53. P. Braun
0

Po zaváhání Chotěšova v minulém zápase, jsme očekávali s napětím, jak tento zápas dopadne. Ikdyž Merklín je na opačné straně tabulky než Chotěšov, tak se domácí na favorizované hosty dobře připravili. Jejich tým byl posílen hráči z A týmu a stav domácího hřiště, vzhledem ke kombinačnímu stylu hry hostů, nebyl ideální. Vypadalo to, že Chotěšov čeká možná těžší zápas, než by se mohlo zdát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčový náskok

Do utkání vstupovali lepší hosté Chotěšova, ale Merklín, posílený některými hráči z A týmu bojoval co to jen šlo. Kombinační hru hostů značně komplikoval povrch. Favorit se nakonec přeci jen prosadil. V 26. se prosadil Tomáš Veselý, který po pohledné kombinaci ukázal svůj důraz ve vápně a poslal hosty do vedení. Po úvodní brance hrálo na obě strany. Zatímco domácí spoléhali na nakopávané balóny a své vysoké útočníky, tak hosté se chtěli prezentovat kombinační hrou. Domácí bojovali proti vedoucímu celku soutěže a snažili se vyrovnat. Prosadili se opět jen hosté. V 45. minutě poslal domácím gól do šatny kanonýr hostů Pavel Braun a hosté měli pohodlný náskok. Poločas končil za stavu 0:2.

Konečné rozhodnutí

V úvodu druhé půle střídala obě mužstva. Domácí nepolevili ve svém snažení zdramatizovat zápas, ale jediný kdo se prosadil byli opět hosté. Svým druhým gólem v zápase Pavel Braun poslal hosty do luxusního náskoku. Domácí ani přes to nepolevili. Hráli tvrdě do těla soupeře a bojovali co to jen šlo. Hosté si i přes několik zaváhání ve svých obranných řadách dovedli poradit s hrou domácích a dovedli zápas do vítězného konce. Zápas skončil 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Favorit zvítězil zřejmě zaslouženě. Soupeř ale nebyl o tolik lepší jak vypadá výsledek a i my jsme měli své šance. Opět se prosadil jejich kanonýr Pavel Braun, který je moc šikovný a jde mu to. My takového kanonýra postrádáme, to je náš dlouhodobý problém. Chci pochválit všechny naše kluky. Hráli jsme dobře. Favoritovi utkání a nejspíš i soutěže jsme byli důstojným soupeřem.

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Do zápasu jsme šli poučeni z nepovedeného předchozího střetnutí. Je potřeba konstatovat, že kluci si uvědomili, že nic není zadarmo, musí máknout a teprve potom se dostaví úspěch. Na zápas nás odjel kompletní počet, měli jsme plnou a hodně silnou lavičku, takže každým střídáním jsme posilovali a drželi kvalitu celých 90 minut. Kluky je potřeba pochválit, že si poradili s tvrdou hrou soupeře, jejich napadáním a hlavně za to, že hráli jako tým.



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
Š. Bacík [-] - V. Tichota [-] , D. Marek [-] , D. Kříž [-] (73. M. Šambergr [-] ) , Z. Regner [-] , T. Grüner [-] (61. J. Klíma [-] ) , T. Hraběta [-] , D. Regner [-] (46. A. Kozák [-] ) , J. Brejcha [-] , P. Kroupa [-] , S. Žižka [-]

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - T. Brabec [-] (46. M. Bednář [-] ) , Z. Hönig [-] , P. Milička [-] (70. L. Calta [-] ) - T. Veselý [-] , A. Kavka [-] (56. L. Vebr [-] ) , M. Vítek [-] , S. Durkoš [-] (46. F. Vítek [-] ) , P. Braun [-] - V. Bednář [-] , L. Ondruš [-] (46. L. Terber [-] )

ŽK: 80. A. Kozák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lejsek Pavel - ANDERLE Jan (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.