2:3p.
(1:1)
23. J. Kotora
53. T. Šilhánek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice vybojovaly vítězství až v penaltách


Branky


36. P. Motyčák , 54. P. Motyčák (p.) - 23. J. Kotora , 53. T. Šilhánek (p.)
0

Silné Záluží hrálo proti Zdemyslicím na půdě Chotěšova. Krásný a pohledný fotbal bavil diváky a bylo se opravdu na co koukat. Obě mužstva kopala penaltu a po vyrovnaném stavu na konci zápasu 2:2 musely o vítězi rozhodnout penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Na začátku utkání byly některá nepřesná zakončení na obou stranách. První gól zápasu vstřelili hosté ve 23. minutě zásluhou Jindřicha Kotory, který se svými polonůžkami nemýlil. Po několika nedůslednostech v obraně hostů vyrovnávali domácí po krásné brejkové akci v 36. minutě. Po centru hostů z pravé strany se dostal míc ke kapitánovi domácích Pavlu Motyčákovi a ten vyrovnal na 1:1. Více nám toho první půle nanbídla a hráči se do šaten rozešli za smírného stavu.

Pokutové kopy

Klíčovými událostmi druhé půle byly penalty. Po faulu na hostujícího kapitáná Aleše Polívku, jemuž brnkl o nohy domácí Václav Schameberger, se exekutorem penalty hostí stal Tomáš Šilhánek, který poslal hosty v 53. minutě do vedení. O minutu později kopali pokutový kop domácí. Nejlepší hráč domácích Pavel Motyčák nedal hostujícímu gólmanovi šanci a svojí druhou brankou v zápase vyrovnal na 2:2. 15 minutě před koncem zápasu se zranil po srážce s domácím útočník gólman hostů Ondřej Kropík. I přes své zranění strážil svojí kasu až do konce a v 89. minutě odmítl rozhodnutí domácích výborným zákrokem. Za stavu 2:2 rozhodovaly penalty.

Zdemyslice vítězí

Z 5- ti penalt Zdemyslice proměnily 4, zatímco domácí pouze 1. Zdemyslice vítězí na penalty 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Hrál se krásný pohledný fotbal. Zápas byl napínavý až do poslední minuty.

TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík: Čekali jsme velice obtížné utkání a tento předpoklad se nám potvrdil. Musím uznat, že soupeř byl o něco lepší, avšak štěstí stálo při nás a my jsme získali bod navíc.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - L. Mlnařík [-] , J. Urbánek [-] , J. Šmidingr [-] , L. Pondělík [-] , P. Motyčák [-] , T. Fryč [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] , M. Hnilička [-] , D. Vacek [-] (46. P. Zahradník [-] )

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - J. Kotora [-] (84. J. Kroc [-] ) , P. Česal [-] , M. Šamšula [-] , O. Rous [-] , T. Šilhánek [-] , A. Polívka [-] , M. Kysela [-] , T. Lang [-] , I. Průcha [-] , J. Fiala [-] (70. J. Láska [-] )

ŽK: 52. V. Schamberger , 53. J. Šmidingr - 54. M. Kysela , 58. T. Lang .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - PONDĚLÍK František (N), ŠPELINA Igor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.