0:7
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří doma vysoko podlehlo Merklínu


Branky


26. O. Haník (p.) , 32. D. Regner , 36. D. Marek , 42. P. Kroupa , 62. J. Brejcha , 80. J. Klíma , 87. O. Haník
0

Pro domácí to měl být hratelný soupeř. Přesně takovéto zápasy rozhodují o umístění ve spodní části tabulky. Oslabení domácí, kterých se sešlo pouze 11, na soupeře nestačili a doma vysoko prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé rozhodnutí

Nicméně úvod utkání patřil právě domácím. Domácí byli o něco aktivnější a příležitost poslat je do vedení měl na své hlavě Michal Gaži, který pouze těsně minul. Po úvodní desetiminutovce se hra vyrovnala a iniciativu přebírali hosté. Po výkopu od branky domácích se míče ujal střední záložník hostí. Po narážečce se dostal až do vápna domácích. Pavel Milota skluzem zachrnoval situaci. Za faul obdržel žlutou kartu a hostující Oldřich Haník penaltu v 26. minutě proměnil. O chvíli později v 32. minutě šli hosté už do dvoubrankového vedení po krásné kombinaci zakončené Davidem Regnerem. V 33. minutě odstoupil ze zápasu zraněný Pavel Milota a domácí hráli o 10- ti. Ve 36. minutě byl stav utkání už 0:3. Hostující útočník se protlačil přes dva hráče domácích a následný odražený balón uklidil David Marek s přehledem do brány. Hosté se dostali do herní pohody a i přes bojovný výkon domácích přidali ještě do konce poločasu další gól. V 42. minutě se na listinu střelců přidal i hostující Petr Kroupa. Poločas končil za stav 0:4.

Merklín vítězí

Domácí na obrat těžko hledali síly, zvlášť když jich bylo o jednoho méně. Hosté se o svůj náskok bát nemuseli. Svůj prostor na straně hostů dostali náhradníci. Zápas skončil 0:7. Další góly přidali Josef Brejcha v 62. minutě, Jan Klíma v 80. minutě a Oldřich Haník v 87. minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Opět jsme dali dohromady pouze jedenáct lidí. Začátek jsme měli dobrý a prvních deset minut jsme byli lepším týmem. Poté se hra vyrovnala a postupně hosté převzali iniciativu. Dostáváme stále laciné góly.

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Domácí to shrnuli dobře po zápase. Byli jsme dvakrát rychlejší a to bylo rozhodující. Své premiérové góly za muže si vstřelili David Regner a Jan Klíma.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - L. Zekucia [-] , V. Kovář [-] , M. Zekucia [-] , R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] , P. Veselý [-] , M. Gaži [-] , A. Raška [-] , P. Milota [-] , J. Prokopius [-]

TJ Sokol Merklín B
Š. Bacík [-] - W. Kříž [-] , D. Marek [-] , P. Kroupa [-] (56. J. Klíma [-] ) , V. Vopička [-] , J. Bláha [-] (67. V. Hettler [-] ) , O. Haník [-] , D. Regner [-] , J. Brejcha [-] , M. Šambergr [-] , S. Žižka [-]

ŽK: 26. P. Milota .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - MAJORSZKÝ Jan (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.