Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří otočilo proti Soběkurám


0

Souboj týmů z konce tabulky měl rozhodnout, kdo přezimuje na sestupových pozicích. Přesto, že domácí v poločase prohrávali, tak dovedli otočit vývoj zápasu a získat potřebné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedou

Od začátku utkání měli domácí více ze hry a tvořili si šance, ale nedovedli je využít. S tím hostů problém neměli a v první půli proměnili rovnou 2 ze svých 4 šancí. Úvodní branku vstřelil hostující Martin Oberdörfer, který poslal v 26. minutě hosty do vedení. Po první brance hostí srovnal Václav Kovář technickou střelou zpoza šestnáctky. Stav utkání byl v 39. minutě vyrovnaný 1:1. Nicméně už ve 42. minutě vrátil vedení hostům Martin Oberdörfer. Poločas skončil pro domácí nepříznivě 1:2.

Obrat domácích

Ve druhé půli se hosté soustředili především na brejky a domácí je tlačili. V 68. minutě vyrovnal za domácí Václav Kovář, když obešel ve vápně tři hráče hostí a nedal brankaři Petru Šestákovi šanci. Za dvě minuty po rychlé akci Martina Šloufa a Jana Prokopiuse vstřelil vítěznou branku Jan Majorszký. Domácí už vedení nepustili a i přes několik nebezpečných protiútoků ze strany hostů se jim povedlo doma zvítězit.



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Zápas jsme měli vyhrát vyšším rozdílem, ale důležité jsou tři body. Soběkury se nedostali tolik do hry, ale brejky měli velmi nebezpečné.




Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - L. Zekucia [-] , V. Šampalík [-] , V. Kovář [-] , M. Zekucia [-] , R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] , P. Veselý [-] , M. Gaži [-] (55. J. Majorszký [-] ) , A. Raška [-] , J. Prokopius [-]

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - T. Velkoborský [-] , J. Hajšman [-] , L. Matas [-] , J. Valíček [-] , T. Vlach [-] , M. Naar [-] , L. Turek [-] , J. Turek [-] , M. Oberdörfer [-] , L. Bedenk [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 13. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - MAJORSZKÝ Jan (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.