Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ročov tvrdě narazil na postoloprtské béčko


Branky


0

Favorit utkání přivítal na svém hřišti oslabené postoloprtské béčko s cílem dalšího vítězství. Hosté zahráli velmi dobrý zápas a zejména posledních devět minut, kdy se třikrát prosadil postoloprtský Eduard Bránický, bylo pro ročovské téměř z oblasti hororu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha postoloprtských

Neporažení ročovští přivítali na svém hřišti oslabené hosty z Postoloprt, kteří přijeli na utkání jen s jedenácti hráči. Ale byli to hosté, kterým se povedl začátek utkání. V 10. minutě se Eduard Bránický uvolnil ve vápně, nahrál na Karla Papežíka, a ten k pravé tyči nedal domácímu brankáři Michalu Rehovi šanci.  Další šance postoloprtských přišla v 19. minutě, kdy se po ose Eduard Bránický-Zdeněk Kouba dostal odražený míč  k Michalu Hrbkovi a bylo to 0:2. Hosté přehrávali domácí ve všech směrech a na hřišti byli jasně lepším mužstvem. Dvě šance v závěru poločasu měl domácí plejer Jaroslav Francl, zejména pak v 38. minutě, kdy z levé strany vystřelil a brankář Miroslav Malecký s obtížemi vyrazil míč nad břevno.

Divoký závěr zápasu

Ve druhém poločase ročovští na soupeře vlétli, byli aktivnější a začala se jim dařit i kombinace. Jenže přišla 57. minuta, Eduard Bránický prošel téměř přes celé hřiště, vystřelil a domácí hráč Dominik Bačkora srazil míč do vlastní brány. Za dalších šest minut dali domácí branku, jenže pro faul na brankáře nebyla uznána. Pak se ale začaly na hřišti dít věci. V 71. minutě se konečně dočkal domácí Jaroslav Francl, přeloboval Miroslava Maleckého a snížil na 1:3. Za čtyři minuty domácí Luděk Charvát nahrál Zdeňku Štěpánkovi a jeho střela skončila na spojnici tyče a břevna. V 77. minutě opět přišla chvíle domácího Jaroslava Francla, který z rohu nádherně nahrál na Pavla Zemana, a bylo to 2:3. Rázem to z jasného zápasu vypadalo na závěrečnou dramatickou zápletku. Ale hráč hostí Eduard Bránický byl proti. Během závěrečných devíti minut vstřelil domácím hattrick a bylo po ročovských nadějích na úspěšný výsledek. Ti dokázali v 85. minutě zkorigovat stav, kdy opět po centru Jaroslava Francla z rohového kopu se dostal míč k Tomáši Houfovi, který nezaváhal. Ročovským zápas nevyšel a po zásluze vyhrálo postoloprtské béčko.      



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Podlesí Ročov
Jaroslav Malecký (hrající trenér FK Postoloprty „B“): Začali jsme v jedenácti, protože áčko hrálo ve stejný termín jako my. Dorost hrál dopoledne, takže jsme si nemohli dovolit někoho vzít. Hráli jsme to, co umíme, převážně po zemi. Téměř jsme uhlídali Danem Zíbrtem soupeřova nejlepšího střelce Jaroslava Francla. Fungovalo to, co jsme si stanovili před zápasem.

FK Postoloprty B
Jan Charvát (hlavní pořadatel zápasu): V první půli byli hosté jasně lepší. Ve druhé polevili v domnění, že to mají vyhrané. Nevyplatilo se jim to, sahali jsme pro bod, ale soupeř si to nenechal ujít a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ ZD Podlesí Ročov
M. Reh [-] - D. Škuthan [-] , L. Charvát [-] , J. Havlíček [-] , P. Zeman [-] , Z. Štěpánek [-] , M. Sochor [-] , T. Houf [-] , J. Hájek [-] , J. Francl [-] , D. Bačkora [-]

FK Postoloprty B
M. Malecký [-] - P. Šubert [-] , J. Malecký [-] , Z. Kouba [-] , M. Ďuračka [-] , M. Černohorský [-] , K. Papežík [-] , M. Šubert [-] , E. Bránický [-] , D. Zíbrt [-] , L. Hrbek [-]

ŽK: 30. Z. Štěpánek , 57. J. Francl - 41. L. Hrbek , 56. P. Šubert .
Místo: Ročov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokurka Ivan - CHARVÁT Vlastimil (N), DOUŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.