K. Zukal 25.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubenecké naděje padly ve druhém poločase


Branky


25. K. Zukal - 20. M. Svoboda , 52. M. Pšigrocký (p.) , 90. K. Sainer
0

Lubenečtí tentokráte narazili na velmi dobrého soupeře, se kterým stíhali držet krok jen v 1. poločase. Pak se projevila síla Dobroměřic, kterou korunovali dalšími dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubenečtí zahájili sezónu vítězstvím a remízou a v tomto utkání předpokládali, že nějaký ten bod taky uhrají. Na začátku 1. poločasu bylo utkání vyrovnané, ale postupem času hosté začali lubenecké převyšovat v technické dokonalosti. Na počáteční branku Martina Svobody ještě dokázali v 25. minutě reagovat, když úspěšným střelcem byl domácí Karel Zukal. Ale to bylo ze strany lubeneckých vše. Dobroměřičtí ve druhém poločase přidali na obrátkách a prakticky celý poločas byli lepším družstvem. K vítězství jim pomohl i zbytečný faul obránce Lubence a následná druhá branka z pokutového kopu. Tu proměnil Milan Pšigrocký. Převahu hosté podtrhli v závěru utkání, kdy v 90. minutě pečetil vítězství Dobroměřic Karel Sainer.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Lubenec
Zdeněk Vukliševič (kapitán TJ Spartak Lubenec): ítězství hostů bylo zasloužené, i když jsme jim góly nabídli po vlastních zbytečných chybách. Tentokrát nám chyběla lepší kombinace a zaostávali jsme i v rychlosti a v nasazení.




Sestavy


TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - S. Vopat [-] (54. L. Kožíšek [-] ) , K. Zukal [-] , L. Horský [-] , M. Kadlec [-] , D. Polena [-] , P. Ledvina [-] , J. Kuchár [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Kohout [-] , L. Bezemek [-] (65. M. Smolinský [-] )

FK Dobroměřice B
T. Sedláček [-] - T. Kincl [-] , P. Peter [-] , L. Radosta [-] - A. Chlouba [-] , K. Sainer [-] , L. Maliňák [-] , A. Rus [-] - M. Svoboda [-] , T. Mistoler [-] (75. M. Myšák [-] ) , M. Pšigrocký [-]

ŽK: 52. L. Bezemek . ČK: 85. M. Kadlec .
Místo: Lubenec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janouš Miroslav - HAMÁČEK Václav, VOSPÁLEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.