Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství Žíželic


Branky


0

Už v prvním poločase dali žíželičtví tři branky, které umocnili ještě jedním zásahem a vcelku lehce porazili nevyzpytatelného soupeře z Krásného Dvora, kterému to jde o poznání lépe na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli zápas v první půli

Vývoj zápasu podstatně ovlivnil bleskový úder domácích, když hned ve 2. minutě zahrávali rohový kop, po kterém se dostal k míči Pavel Zuščík. Jeho nepříliš tvrdá, ale umístěná střela hlavou zaskočila špatně postaveného gólmana hostí Jurije Popenka. Hra byla víceméně vyrovnaná, ale výborná defenzivní činnost Žíželic hosty z Krásného Dvora do žádné brankové příležitosti nepustila, naopak  ze šancí, které si domácí vytvořili, dokázali do poločasu dvě proměnit. Ve 30. minutě založil ještě na vlastní polovině hřiště pohlednou akci Martin Oppel. Po levé straně vysunul Jana Blachu, a ten dokázal najít v pokutovém území v poslední době střelecky disponovaného Michal Semana. Přestože byl tísněn, obelstil soupeřovu obranu a zvýšil na 2:0. Pět minut poté se v pokutovém území nejlépe zorientoval Josef Švejda. Jeho první střelecký pokus hosté dokázali ještě zablokovat, opakovanou ranou však již úspěšně trefil prostor u levé tyče krásnodvorské branky.

Pohlídaný výsledek

I po změně stran se odehrávala vcelku pohledná hra. Domácí v 51. minutě překvapili hosty rychlým protiútokem, který zakončil čvrtým zásahem záložník Lukáš Dormišev. Zbytek zápasu si pak již žíželičtí dokázali pohlídat. Krásnodvorští se do vyložené brankové příležitosti dostali v 59. minutě. V pokutovém území se před gólmanem domácích Antonínem Kvapilem, po krásné individuální akci, ocitl zcela sám jeden z nejlepších střelců soutěže, Milan Hrbík. Jeho střelu však domácí brankář nohou zázračně vyrazil. Žíželičtí tak v zápase s Krásným Dvorem potvrdili dobrou formu z posledních utkání.  



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin (administrátor TJ Žíželice): Průběh zápasu byl vcelku vyrovnaný, musím však vyzdvihnout velice dobrou činnost celé obranné čtveřice, umocněné výborným výkonem brankáře Antonína Kvapila, což se nakonec ukázalo jako základní předpoklad k úspěchu. Čeká nás však obtížný závěr podzimní části sezóny s ambiciózními mužstvy. V domácím prostředí odehrajeme již pouze jediný zápas s celkem Blatna. Naopak nás čekají tři náročná venkovní střetnutí – v Černčicích, Blažimi a s dobře hrajícím nováčkem z Lubence. Pokud však nastoupíme v kompletní sestavě, můžeme se rovnocenně měřit s každým týmem soutěže. O to více nás těší dnešní výsledek a výkon.




Sestavy


TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - M. Oppel [-] , R. Bašus [-] , F. Elias [-] , P. Zuščík [-] - L. Seman [-] , L. Dormišev [-] (67. T. Miško [-] ) , J. Blacha [-] , J. Švejda [-] - M. Panský [-] - T. Večeře [-]

TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - M. Hrouda [-] , V. Balog [-] (46. V. Paul [-] ) , S. Barták [-] , L. Kamír [-] - M. Trávníček [-] (46. L. Vágner [-] ) , V. Kotrc [-] , M. Lesňák [-] (88. J. Trávníček [-] ) , M. Elbogen [-] (46. S. Černý [-] ) - M. Hrbík [-] , J. Kafka [-] -

Hráči zápasu: A. Kvapil , F. Elias , T. Večeře .
Místo: Žiželice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hanzal Jan - FECIŠKANIN Jaroslav (N), ZEDNÍK Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.