Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Verneřice - TJ Spartak Boletice


0

Hosté svého soupeře z Verneřic nakonec udolali a i přes nemožnost hrát svou obvyklou hru, si odvezli z Valkeřic tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka Stanislava Štantejského v sezóně měla rozdílový charakter

Hostující celek se i přes nepříznivé podmínky snažil hrát fotbal a díky vcelku rychlé brance, o níž se postaral v 9. minutě Pavel Znojemský a se podstatně boletický kádr uklidnil. Domácí se snažili svého soupeře udolat spíše nakopávanými balóny za obranu, což se zprvu zdálo jako bezúčelné. To by ale nesměla přijít šance v 25. minutě, kdy se na levé straně uvolnil Luboš Hnízdo a centrem hledajícím své spoluhráče, překvapil brankáře Jiřího Vorla. Srovnal tak utkání 1:1. Boletický Spartak se posléze vrátil zpět ke své hře a ve 31. minutě mohl slavit Stanislav Štantejský svou první branku v sezóně. Podařilo se mu totiž rychle zareagovat a odraženou Šormovu střelu dorazil za záda verneřického Jaroslava Choury. 2:1. Do konce první poloviny měli domácí ještě jednu menší příležitost, ale o tu už se postaral boletický golman Jiří Vorel a nepříjemnou skákavou střelu úspěšně vyrazil.

Spartak potvrdil svou herní vyzrálost a bez větších problémů si dokráčel pro tři body

Do druhé půlky Boletice nastoupily v konzervativnějším duchu, s cílem dovést utkání do zdárného konce a pokud možno co nejvíce se vyvarovat zraněním. Jediným s čím Verneřice vyrukovaly na tento styl hry, byla slibná přiležitost hned úvodu druhého poločasu, ale ztroskotala ve finální fázi. Hosté si následující půlhodnku pojistili brankou v 60. minutě poté, co Tomáš Beutler netradičním zakončením překonal verneřického golmana naposledy v tomto zápase. 3:1. I přes dvougólové vedení se hostující mužstvo stále pokoušelo dostávat před bránu domácích, ale kvůli nevyzpytatelnosti valkeřického hřiště nebyly vzniklé kombinace dotaženy do finální fáze a v zápase se tedy už žádné další branky nepřidaly.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář (hrající předseda klubu TJ Spartak Boletice n. Labem): Jsem rád, když jsem viděl stav valkeřického hřiště, že jsme utkání přežili ve zdraví a odjeli jsme bez jakéhokoliv zraněného hráče. Odvezli jsme si povinné tři body a tím bych udělal za tímto utkáním rozhodující tečku.



Sestavy


Verneřice
J. Choura [-] - L. Hnízdo [-] , M. Horejš [-] , L. Kopecký [-] (60. J. Klouček [-] ) , P. Baláž [-] (46. M. Moc [-] ) , L. Kadleček [-] , M. Mlejnek [-] (64. M. Sovadina [-] ) , S. Zahradník [-] , V. Rokos [-] , M. Drlík [-] , P. Rokos [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Ženíšek [-] , M. Hyl [-] - T. Beutler [-] , M. Šindelář [-] , M. Švec [-] (76. M. Jarolím [-] ) , S. Štantejský [-] (69. P. Horáček [-] ) , S. Šorm [-] (69. L. Rantfner [-] ) - - J. Klaban [-] (76. D. Plosza [-] )

ŽK: 52. S. Zahradník - 59. P. Znojemský .
Hráči zápasu: M. Hyl .
Místo: Verneřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PILECKÝ Martin - PROCHÁZKA Radek, HAVRAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.