Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedláček zase řádil, Oldřichov smetl Liběšice


0

Sedm kulí jako v Sarajevu, aneb Oldřichov porazil Liběšice 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomohl jim "vlastenec" Novotného

V jednoznačnou záležitost se proměnil duel mezi Oldřichovem a Liběšicemi. Čtyřmi brankami přispěl k výhře 7:0 domácí kanonýr a kapitán Pavel Sedláček, který střelecky vládne celé soutěži. Domácí, kteří chtěli potvrdit výhru z Dubí začali aktivně. K první trefě ale musel Oldřichovu pomoci hosté, do vlastní sítě se trefil Novotný. O pět minut později se poprvé o slovo přihlásil Sedláček, který dal domácím do pauzy dvoubrankový náskok.

Třetí trefa Liběšice definitivně zlomila

Liběšice nastoupily do druhé půle nebojácně a domácí neměli vyhráno. Jenže v útoku mají Pavla Sedláčka, který v 53. minutě zlomil definitivně odpor hostů. Od té chvíle začali Liběšice působit odevzdaným dojmem a oldřichovský brankostroj se rozjel naplno. Čtvrtou branku přidal v šedesáté minutě agilní Holubička. Během několika dalších minut přidali další branky Sedláček a střídající Rosocha. Gólový účet pak uzavřel parádní trefou z poloviny hřiště kdo jiný než Sedláček, který tak podtrhl svůj výborný výkon. Oldřichov má tak nejlepší útok v soutěži a v tabulce o bod přeskočil právě Liběšice.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Byli jsme lepší, ale do třetí branky Liběšice stále kousaly. Pak ale odpadly a my si s chutí zastříleli."




Sestavy


TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - P. Holub [-] , J. Novák [-] , J. Sláma [-] , J. Voráček [-] , R. Tomáš [-] - J. Doležal [-] , A. Veselý [-] (61. J. Rosocha [-] ) - P. Sedláček [-] , P. Giňa [-] , T. Holubička [-]

SK Liběšice
J. Pokorný [-] - J. Řehák [-] , A. Vlk [-] (58. M. Hrbáček [-] ) , M. Žiška [-] , K. Knop [-] , T. Mikina [-] , V. Kozel [-] , V. Petrus [-] , J. Hambálek [-] , M. Novotný [-] , P. Blažíček [-]

ŽK: 87. T. Holubička - 55. T. Mikina .
Místo: Oldřichov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Matas Martin - MOLLINGER Lukáš, BUREŠ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.