3:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozly předvedly parádní obrat, hattrickem se blýskl Daniel Vorel


Branky


78. D. Vorel , 82. D. Vorel , 90. D. Vorel - 50. V. Mareš , 72. V. Mareš
0

Domácí tak vybojovali první výhru. Straškov si musí drbat hlavu, vždyť v 78. minutě vedl 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl šance, góly chyběly

V souboji celků ze spodku tabulky se diváci v Kozlech v úvodním dějství branky nedočkaly. Oba týmy si šance připravily, ale ani jeden z brankářů nekapituloval.

Straškov byl blízko, v závěru ale třikrát inkasoval

Střelecký účet načal v 50. minutě Mareš, který se po kolmici od Hanzlíka dostal za obranu a prostřelil Dvořáka. Hosty pak oslabil Blažek, který musel v 65. minutě po druhé žluté předčasně pod sprchy. Ze začátku naložily Kozly z přesilovkou prachbídně, jelikož za sedm minut Mareš po další nahrávce od Hanzlíka zvýšil už na 2:0. Vedení hostům vydrželo do 78. minuty, kdy nejprve Dan Vorel po standardní situaci snížil, aby za čtyři minuty vyrovnal. V 90. minutě pak Mareš ve vápně fauloval a Vorel z pokutového kopy dokonal jak svůj hattrick, tak také první vítězství Kozlů v řádné hrací době.



Ohlasy k zápasu


FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "První půle byla vyrovnaná, po změně stran nás hosté chvilkově válcovali. Už to s námi vypadalo zle, ale závěr nám vyšel a my máme důležité body. Dobře zachytal brankář."

Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér Sokol Straškov: "Neproměnili jsme několik jasných šancí a byli herně lepší. V závěru však Kozly po dvou našich hrubkách v obraně vyrovnaly a ze správně nařízené penalty utkání otočily."



Sestavy


FK Kozly
R. Dvořák [-] - T. Hemiš [-] , R. Papcun [-] , L. Müller [-] (78. J. Šulc [-] ) , R. Aichinger [-] , M. Nekola [-] (53. L. Bandry [-] ) - J. Vorel [-] , P. Lazna [-] (46. D. Podroužek [-] ) , M. Vorel [-] - D. Vorel [-] , P. Vrba [-]

Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - V. Mareš [-] , V. Sekera [-] , L. Hanzlík [-] , A. Blažek [-] , T. Jetelina [-] (55. M. Mikš [-] ) , J. Novotný [-] , T. Voves [-] , P. Kloub [-] , V. Vlastník [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 17. M. Nekola , 25. R. Papcun , 47. P. Vrba , 57. T. Hemiš , 68. M. Vorel , 74. L. Müller - 56. A. Blažek , 71. V. Sekera . ČK: 65. A. Blažek .
Místo: Kozly. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Prokůpek Vladislav - PROVAZNÍK Adam, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.