1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Braňanům stačil k vítězství nad Perštejnem jediný gól


Branky


0

Chudé utkání na góly bylo k vidění v Braňanech, kam zavítal celek Spartaku Perštejn. Divácí se za devadesát minut normální hrací doby dočkali jediné branky. K jejich radosti to byl alespoň gól do sítě hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól Braňan

V první půli byli hráči Braňan výrazně lepší a oproti hostům si vytvořili několik slibných šancí, které Perštejn se štěstím přečkal. V 20.minutě se do vedení dostali domácí, kdy z hranice penalty nezaváhal Robert Dvořák - 1:0. Více branek už k vidění nebylo a do šaten se tak šlo lépe Braňanům.

Místo branek padaly karty

Druhý poločas se již hrál ve vyrovnaných výkonech na obou stranách. Do 20.minuty to však bylo bez nějakých větších šancí. Domácí se rozhodli místo střílení gólů pro sběr žlutých karet a červených karet. Ta rudá následovala v 66.minutě, kdy po opakovaném zmaření šance Perštejna putoval do kabin Jaroslav Balín. Od této chvíle se Perštejn dostal do tlaku a začal aktivněji napadat obranu a hlavně střílet na bránu. Pod tíhou nervozity začali domácí faulovat a zhruba v rozmezí pěti minut, od 86. až do 91.minuty, přišla plejáda čtyř žlutých karet. Pro hosty to však nebylo nic platné, šance na vstřelení alespoň vyrovnávací branky neproměnili a utkání tak o jedinou branku vyhrály Braňany.



Ohlasy k zápasu


FK Braňany Mlékárna
Jiří Čihák (předseda TJ Spartak Perštejn):

TJ Spartak Perštejn
Jiří Čihák (předseda TJ Spartak Perštejn): V utkání byli lepší domácí, my se na koně dostali až po vyloučení jejich hráče, ale nedokázali jsme toho využít a i přes šance vstřelit nějakou branku.



Sestavy


FK Braňany Mlékárna
M. Čurda [-] - V. Váňa [-] (78. R. Čermák [-] ) , D. Žorna [-] , M. Tikal [-] (70. M. Krajník [-] ) , J. Balín [-] , M. Štefl [-] (90. F. Vršecký [-] ) - F. Fric [-] , R. Dvořák [-] , V. Přibyl [-] , M. Smrž [-] - R. Škvrna [-] (46. R. Behro [-] ) -

TJ Spartak Perštejn
I. Sabadosh [-] - J. Holý [-] , J. Taška [-] , M. Šinkovic [-] , J. Havránek [-] - J. Novák [-] , V. Hyský [-] , P. Novák [-] , K. Pálek [-] , T. Sláma [-] - M. Jícha [-]

ŽK: 14. J. Balín , 86. F. Fric , 87. R. Dvořák , 90. M. Štefl , 91. V. Přibyl - 32. T. Sláma , 89. V. Hyský . ČK: 66. J. Balín .
Místo: Braňany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Matas Martin - KLIMPL Miroslav, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.