3:1
(2:0)
78. M. Smrž
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 13:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováčkovi z Vejprt se v 1.B třídě sk. C daří


Branky


0

Ani ve druhém zápase Vejprty nezaváhaly a zatím prochází 1.B třídou bez prohry. Zkušený soupeř z Braňan nenašel recept na hru domácích a odjel s prázdnou. Domácí vyhráli 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okopávaná ze strany hostů

Ve druhém utkání chtěli vejprtští získat tři body a potvrdit slušnou formu. Vstup do utkání se jim povedl, kdy již ve 4.minutě po trestném kopu Johana Hablawetze z 20ti metrů vedli 1:0. I po vstřelené brance byli domácí aktivnější a měli územní převahu. Hosté se v prvním poločase zřejmě zaměřili více na nohy protihráčů než na míč a v opravdu surové hře polevili až ve 37.minutě po nuceném vystřídání kapitána domácích, kterého zranili. Rozhodčí hosty netrestal a tak první polovina vypadala jako fotbalově ragbyový souboj. Domácím se tak těžko dostávalo k jejich technické hře. I přesto měli Vejprty několik dobrých příležitostí. Druhou branku vstřelil až před koncem první půle Jakub Hudec, když zaběhl za obranu a po dlouhé kličce brankáři umístil do prázdné branky.

 

Vejprty kontrolovaly utkání

Druhý poločas začal bez vážnějších šancí na obou stranách a skóre se měnilo až po střele Černého z otočky, kdy vyražený míč brankářem dorazil Budský z bezprostřední blízkosti do branky - 69.minuta utkání. V 73.minutě nedal Jakub Hudec nařízenou penaltu po faulu na Budského. Hosté snížili v 78.minutě střelou z trestného kopu z hranice velkého vápna, domácí brankář byl bez šance. Byla to jediná střela Braňan ve druhém poločase. V 82.minutě nedal Aleš  Pop pokutový kop za faul na Černého. Hosté se nezmohli na vážnější ohrožení branky a tři body zůstaly ve Vejprtech.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Vejprty
Josef Němeček (trenér TJ Slovan Vejprty): My jsme chtěli hru tvořit a oni bořit. Byl to fotbal s obavou o zdraví. Vůbec nejsem spokojený s výkonem hlavního rozhodčího.




Sestavy


TJ Slovan Vejprty
D. Mašek [-] - J. Hablawetz [-] , P. Hablawetz [-] , A. Pop [-] - O. Lorenc [-] , J. Jansa [-] , Z. Kuča [-] (37. M. Budský [-] ) , M. Keil [-] - R. Černý [-] (90. L. Souček [-] ) , J. Hudec [-] (87. T. Keil [-] ) - V. Valenta [-] (79. J. Jenč [-] )

FK Braňany Mlékárna
M. Jíra [-] - D. Žorna [-] , R. Žorna [-] , V. Váňa [-] (64. M. Krajník [-] ) , M. Štefl [-] - R. Dvořák [-] , M. Smrž [-] , V. Přibyl [-] , M. Škvrna [-] (54. L. Filip [-] ) - R. Škvrna [-] , R. Behro [-] (46. M. Tikal [-] )

ŽK: 40. O. Lorenc - 14. D. Žorna , 43. R. Žorna , 49. M. Tikal , 91. M. Štefl .
Hráči zápasu: P. Hablawetz , A. Pop , V. Valenta .
Místo: Vejprty. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Prokůpek Vladislav - TESKA Miroslav, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.