4:3p.
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 12:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ervěnice a jejich neproměňování šancí


Branky


0

Stále stejná písnička. Kdyby Ervěnice využily řadu příležitostí, které si bezpochyby dokáží vytvořit, nemusely by zbytečně přicházet o tři body. V utkání s LoKo Chomutov se to jasně ukázalo a nakonec domácí o jeden bod přišly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ervěnice byly od úvodu aktivnější a brzy se dostaly do vedení. O první branku se ve 3.minutě postaral Pavel Národa. Tlak domácích pokračoval i dál, jenže kamenem úrazu je u Ervěnic časté neproměňování šancí. Kdyby to ve 20.minutě bylo 7:0 pro domácí, nikdo by se nemohl divit, jenže s koncovkou mají domácí problémy a tento zápas, ostatně jako ty předešlé, byl toho jasným důkazem. Naštěstí přišla u domácích druhá branka, kterou ve 26.minutě vstřelil Driton Ameti a za pár minut i třetí, kterou vsítil Vít Kořínek. Lokotka dokázala těsně před koncem první půle snížit zásluhou Petra Pazderky. Poločasové skóre tak vypadalo 3:1 pro Ervěnice.

Druhý poločas Ervěnice nezvládly

I druhý poločas byly snaživější Ervěnice, opět se opakovaly šance, které zůstaly nevyužity. V 50.minutě za strčení do protihráče dostal červenou kartu ervěnicky brankář René Dráb a domácí šli do deseti. Náhradní brankář si v 72.minutě vybral slabou chvilku, kdy neudržel střelu z 30ti metrů a Lokotka snížila díky Romanu Falcovi na 3:2. A o minutu později bylo srovnáno, o remízu se postaral Pavel Tichý a protože se do konce druhé půle už nic nestalo, šlo se do penalt. V nich bylo přáno Ervěnicím a dva body tak zůstaly u nich.



Ohlasy k zápasu


SK Ervěnice - Jirkov B
Miroslav Šístek (sekretář SK Ervěnice): Nedisciplinovanost. Tohle se nesmí stát. někteří hráči se chovali špatně, nelíbilo se mi to. My jsme to kritizovali a řekli si, že touhle cestou nepůjdeme a že někteří hráči prostě nebudou hrát.




Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov B
R. Dráb [-] - L. Šroub [-] , J. Emmer [-] (46. V. Sailer [-] ) , P. Císař [-] , P. Zajak [-] - L. Niš [-] , R. Ambroz [-] , V. Kořínek [-] (50. J. Šlachta [-] ) , L. Wittman [-] - D. Ameti [-] , P. Národa [-] (46. J. Emmer [-] )

AFK LoKo Chomutov B
T. Rosa [-] (46. P. Jireček [-] ) - V. Robe [-] (12. M. Kalčev [-] ) - R. Falc [-] , O. Plos [-] , P. Tichý [-] , V. Burda [-] , R. Votruba [-] - P. Pazderka [-] , J. Čermák [-] - D. Virág [-] , M. Jáchym [-]

ŽK: 49. D. Ameti , 57. P. Zajak , 76. V. Sailer , 80. L. Šroub . ČK: 50. R. Dráb .
Místo: Žižkova ul.. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novotný Libor - PETRÁČEK Jiří, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.