2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:30

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na penalty byly lepší Dobroměřice


Branky


0

Dobroměřice si hodlaly v utkání s Tatranem Kadaň napravit reputaci po prohře s Louny B a začali velmi slušně. Jenže ve výsledku zápas skončil remízou a rozhodovaly penalty. Na ty byli domácí úspěšnější a Kadaň si domů odvezla jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavičkáři se činili

Kdo se přišel podívat na zápas s Kadaní, určitě se nenudil. Příjemné počasí muselo diváky potěšit, stejně jako šance obou mužstev. Hrál se fotbal nahoru, dolů a první branka přišla již ve 13.minutě. Domácí Čonka vybojoval balón, zatáhl ho po lajně po pravé straně, nacentroval a na malém vápně se hlavou trefil Filip Sochor - 1:0. Kadaň se snažila o vyrovnání, ale kromě nastřelené tyče nepřišla žádná šance, která by skončila v síti. To až ve 40.minutě. Mikeš se u lajny zbavil obránců, nacentroval do vápna a další gól hlavou přidal a pro hosty vyrovnání zajistil Martin Brychta. Poločas skončil remízovým stavem 1:1 a diváci čekali, jak se bude vyvíjet druhá půle.

Rozhodly penalty

Druhý poločas byla o něco lepší Kadaň, která si vytvořila několik šancí, které však většinou skončily na dobře chytajícím gólmanovi Sedláčkovi. Domácí moc příležitostí ke vstřelení vedoucího gólu neměli a když už se něco rýsovalo, tak Harthan i Maliňák stříleli nad. V normální hrací době již žádná branka nepadla a šlo se do penalt. V nich měli dobře seřízenou mušku domácí a na pokutové kopy zvítězili 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Dobroměřice
Pavel Verner (manažer TJ Středohor Dobroměřice): Ve středu zálohy nám pro zranění chyběl Lazarik, což bylo trošku znát, že jsme míč tolik nepodrželi ve středu pole. Ale jinak kluci makali, podržel nás gólman Sedláček při šancích hostů, takže s remízou a následnou výhrou v penaltách jsem spokojený.




Sestavy


FK Dobroměřice
T. Sedláček [-] - V. Kaleja [-] , J. Plachý [-] , D. Holeček [-] , A. Šebek [-] - L. Maliňák [-] , T. Mistoler [-] (65. A. Chlouba [-] ) , P. Csonka [-] - J. Harthan [-] , P. Reh [-] , F. Sochor [-] (82. M. Pšigrocký [-] )

FK Tatran Kadaň
M. Bartůněk [-] - J. Šabík [-] , M. Zaržický [-] , M. Kocík [-] - M. Vejvoda [-] , O. Mikeš [-] , M. Paul [-] , J. Kiliján [-] (87. P. Hrdina [-] ) , F. Fefrčík [-] - M. Brychta [-] , V. Karban [-]

ŽK: 91. D. Holeček - 17. V. Karban , 54. M. Vejvoda , 65. M. Paul , 88. J. Šabík .
Hráči zápasu: T. Sedláček .
Místo: Dobroměřice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nedvěd Vít - STRÁDAL Ladislav, IPSER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.