4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

3.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obávaný soupeř odjel ze Štětí s prázdnou


Branky


14. J. Šimral , 27. M. Malák , 51. R. Slanička (p.) , 61. T. Belák - 6. U. Ahmed , 83. L. Kešner
0

Na hřiště SK Štětí zavítal celek TJ Krupka, v jehož kádru je i několik kvalitních hráčů, jenž dříve okusili naši nejvyšší fotbalovou soutěž. Vše tak mělo hrát lépe do karet hostům, jenže domácí Štětí se na utkání dobře připravilo, dělalo méně chyb a na konci zápasu slavilo cennou výhru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů

Již v 6.minutě mohli diváci na hřišti SK Štětí vidět první gól. Emil Rilke zahrával rohový kop, míč se dostal k Ahmedu Umarovi a ten se nemýlil - 0:1 pro hosty. Na vstřelenou branku dokázali domácí rychle reagovat a skóre srovnat. Stalo se tak po trestném kopu, který proměnil Jiří Šimral. Domácím se ale podařilo otočit vývoj utkání na svou stranu. Po rychlém útoku zvyšoval na 2:1 Marek Malák. Vypadalo to, že Štětí je na koni a klidně si mohlo připsat další branky, ale žádná z šancí již neskončila v síti Krupky a první poločas tak skončil lépe pro domácí.

Krupka aktivnější v útoku

Ve druhém poločase se hned do velké šance dostal Emil Rilke, ale domácí gólman Lukáš Kloub ho dokázal vychytat. O pár minut později byl ve vápně faulován domácí Belák. Následoval pokutový kop, ke kterému se postavil Slanička a vstřelil třetí branku pro Štětí. Krupka na stav utkání reagovala útočnější hrou, ovšem zapomněla taky na obrannou činnost, což je její velký problém. Toho dokázalo Štětí zhruba po hodině hry využít, kdy Belák všem utekl a zvyšoval na 4:1. Krupka se snažila vstřelit branku, útočila, zahrávala řadu rohových kopů a standardních situací, ale ke kýženému gólu to nevedlo. Ten přišel až v 83.minutě, kdy se krásně do šibenice trefil Ladislav Kešner. To však bylo ze strany hostů vše a stejně tak se již neměnilo skóre ani u domácích. V 90.minutě musel jít do sprch po druhé žluté kartě hostující Dominik Valenta. Štětí tak nakonec vyhrálo nad obávaným soupeřem z Krupky 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Štětí
Milan Plíšek (sekretář SK Štětí): Hráči podali dobrý výkon. Měl jsem ze soupeře strach, protože Krupka má v kádru fotbalisty, kteří kopali vyšší soutěže, takže o to je to důležité a cenné vítězství. Podle mě hraje Krupka hlavně útočný fotbal a tak trochu zapomíná na obranu, čehož jsme po rychlých útocích dokázali využít.

TJ Krupka
Jiří Penc (sekretář TJ Krupka): Naše hra byla dopředu relativně dobrá, i když taky tam chyběl důraz. V obranné činnosti však celý tým opět zcela vyhořel. Stejně jako v předchozích dvou zápasech dostáváme hrozně moc gólů.



Sestavy


SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Šimral [-] , D. Mencl [-] , M. Šmidrkal [-] (17. J. Ransdorf [-] ) , V. Poráč [-] (68. V. Kucler [-] ) , M. Čámský [-] - M. Malák [-] , R. Slanička [-] (75. M. Koráň [-] ) - J. Grepl [-] (68. S. Tichý [-] ) , T. Belák [-] (86. R. Hrdý [-] ) , L. Stejskal [-]

TJ Krupka
M. Prokeš [-] - S. Al-Eraidi [-] (67. T. Zacharda [-] ) , J. Helísek [-] , M. Bičák [-] (63. M. Trojan [-] ) - L. Kešner [-] , M. Bikár [-] - U. Ahmed [-] (70. J. Černohorský [-] ) , D. Valenta [-] , E. Rilke [-] - D. Valenta [-] , P. Caitaml [-]

ŽK: 84. T. Belák - 27. J. Helísek , 35. E. Rilke , 41. D. Valenta , 50. M. Bikár , 79. D. Valenta . ČK: 90. D. Valenta .
Hráči zápasu: J. Šimral , T. Belák - E. Rilke .
Místo: Štětí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Meder Antonín - ZAVADIL Jakub, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.