Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:30

8.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proboštov si doma poradil se Střekovem


Branky


0

Domácí byli v utkání se Střekovem od prvních minut lepší, jenže zbytečné chyby znamenaly komplikaci a v závěru se Proboštov strachoval i o zisk jednoho bodu. Nakonec přišel trumf v podobě Marka Švába, který domácím v nastavení zařídil tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý výkon Proboštova

První půle byla jednoznačně v režii domácích. Hráli hezký, pohledný fotbal na pár doteků, což se divákům muselo líbit. To se ostatně odrazilo i ve výsledku, kdy Proboštov úvodní pětačtyřicetiminutovku vyhrál 3:1. První branka padla již v 8.minutě a postaral se o ní Dennis Bekakis. Pak ovšem ze standartní situace hosté vyrovnali na 1:1, když se prosadil David Řezníček. Po tomto gólu ale opět úřadovali domácí. Posledních dvacet až pětadvacet minut prvního poločasu Proboštov hrál na půlce Střekova a dokázal hostům vstřelit ještě dvě branky a další dvě zahodit. Druhou branku přidával ve 27.minutě Lukáš Pelc a o tři minuty později zvyšoval na 3:1 Jiří Petrik.

Domácí v začátku vychladli

Začátek druhého poločas už tak dobrý pro domácí nebyl. Alespoň ne úvodních pár minut, kdy hosté hned ve 47.minutě snížili na 2:3 zásluhou Miroslava Novotného. za deset minut na to bylo na Proboštově vyrovnáno! Z pokutového kopu se trefil Zdeněk Stárek a zdálo se, že o drama nebude v tomto utkání nouze. A ono tomu skutečně tak bylo. Z rychlého protiútoku se v 76.minutě trefil David Řezníček a rázem bylo vše jinak. Jenže domácí dosavadní stav utkání značně nakopl a v posledních dvaceti minutách se pustili do aktivní hry dopředu. Hrálo se zase na polovině Střekova a přišlo vyrovnání. Po standartní situaci se trefil Dominik Mikiska. V 82.minutě přišel na hřiště Marek Šváb, který byl nakonec tím mužem, jenž domácím zařídil tři body. Stalo se to v 91.minutě a Proboštov tak se štěstím zvítězil 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Proboštov
Hynek Chalupník (manažer TJ Proboštov): V 80% jsme odehráli dobrou hru, ale naše hloupé chyby nám zkomplikovaly utkání, které bylo od první minuty jednoznačné v náš prospěch. Se štěstím a větší vůli po vítězství jsme to dokázali v závěrečných deseti minutách otočit.




Sestavy


TJ Proboštov
M. Račuk [-] - P. Kopecký [-] , L. Pelc [-] , D. Bekakis [-] (82. M. Šváb [-] ) , A. Memeti [-] , J. Baran [-] , M. Pešula [-] , P. Pazdera [-] (84. J. Blažek [-] ) , J. Petrik [-] , J. Váňa [-] , D. Mikiska [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - V. Šindelář [-] , V. Rohlík [-] , J. Tichý [-] , P. Baláž [-] - Z. Stárek [-] , D. Kubala [-] , L. Schmied [-] , M. Novotný [-] - F. Lejček [-] (46. R. Vošahlík [-] ) , D. Řezníček [-] -

ŽK: 53. A. Memeti , 54. J. Váňa , 54. M. Šváb , 58. P. Kopecký , 84. J. Baran , 88. D. Mikiska , 92. M. Račuk - 19. P. Baláž , 92. J. Tichý .
Hráči zápasu: A. Memeti .
Místo: Proboštov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.