Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 14:00

10.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modlanská tvrz nepokořena


Branky


0

Zprvu to vypadalo na nezáživné utkání, ale do druhého poločasu domácí seřídili mušku a Střekovu nastříleli pět branek. Povinné tři body tak zůstaly v Modlanech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chudý poločas na branky

První poločas měli herně navrch domácí, kterým chybělo zprvu štěstí v koncovce, kdy nedokázali proměnit zhruba sedm šancí, které se vypracovali. Střekov se k ničemu vážnému nedostal, vše bylo pod taktovkou domácích, jenž nakonec přeci jen vydolovali v úvodní pětačtyřicetiminutovce alespoň jednu branku, kdy ze strany centroval Karlík a Tomáš Vavřinec si už zkušeně poradil v zakončení - 1:0. Stejným výsledkem skončila i první půle a diváci mohli jen doufat, že přijde více branek.

Střelci se probudili

Ve druhém poločase se v začátku ukázali hosté, kteří si vypracovali dobrou brankovou příležitost. Zato domácí se po přestávce nemohli dostat do zápasového tempa a chvíli jim to trvalo. Psala se 59.minuta, Jan Franc napřáhl z 30ti metrů a krásnou střelou do šibenice zvyšoval na 2:0 pro Modlany. Neuběhla ani minuta a přišla branka Střekova, který díky Václavu Bednářovi snížil na 2:1. Ale stejný scénář na druhé straně - 61.minuta, Radek Kupka dostal z prava křižný balón, dostal se do vápna a gólmanovi nedal šanci. Od této chvíle začali hrát hlavně domácí a postupně přidávali další branky. Čtvrtou branku zařídil opět Tomáš Vavřinec, který doklepával před bránou střekovského Dvořáka. Páta branka přišla v 85.minutě, kdy se hezky z trestného kopu trefil Michal Doležal.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Modlany
Miroslav Janota (trenér TJ Baník Modlany): Po celý zápas jsme byli lepší a už jsme mohli rozhodnout o výsledku v prvním poločase.




Sestavy


TJ Baník Modlany
M. Vondráček [-] - V. Šedina [-] , M. Ludík [-] , D. Tesařík [-] - J. Formánek [-] (46. L. Šípek [-] ) , R. Kupka [-] , M. Doležal [-] , J. Franc [-] - T. Vavrinec [-] , P. Karlík [-] , J. Paseka [-] (64. P. Džuban [-] )

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - T. Urbík [-] , P. Baláž [-] , J. Tichý [-] (86. M. Bednář [-] ) , O. Franc [-] - L. Schmied [-] , M. Novotný [-] , R. Vošahlík [-] , Z. Stárek [-] - V. Bednář [-] (61. F. Lejček [-] ) , D. Řezníček [-]

ŽK: 25. V. Šedina , 68. L. Šípek , 71. R. Kupka , 76. P. Karlík - 36. T. Urbík , 81. J. Tichý , 89. D. Řezníček .
Hráči zápasu: J. Franc , R. Kupka .
Místo: Modlany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fencl Jakub - PLZÁK Daniel, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.