Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

10.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štětí rozhodlo zápas až ve druhém poločase


Branky


0

Dlouho Štětí trvalo, než z několika příležitostí dokázalo vstřelit branku a trošku se uklidnit. Přesto je výsledek 5:1 zasloužený, Neštěmice bohužel nenašly recept na dobrou hru domácích a tři body si nezasloužily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím dlouho trval první gól

Hosté se v první půli uchýlili spíše k zajištěné obraně a spoléhali na brejkové příležitosti. Domácí se do šance dostali hned na začátku, ale Vladimír Kucler z deseti metrů sám před brankářem přestřelil. Neštěmice občas zaútočili, ale nic nebezpečného neměli, až na pár trestných kopů a rohů, ale ani ty nebyly nějakou velkou hrozbou pro branku Štětí. U domácích měl v prvním poločase další velkou šanci Stejskal, který chtěl umístit podél brankáře, ale neprostřelil. Následně se do příležitosti dostal i Kucler, ale opět nedokázal zužitkovat. Stejně tak jeho spoluhráč Slanička se neprosadil a do třetice ani Kucler. Takže šancí mělo Štětí víc než dost, hosté se snad za první půli dostali jen do jedné, ale vyloženou gólovku neměli. Ve 40.minutě přišel u domácích konečně gól. Tomáši Belákovi přiťukli hlavou do vápna a on levou nohou k tyči dával na 1:0.

Štětí začalo proměňovat

Ve druhém poločase ani ne po hodině hry domácí přidali druhý gól, kdy Tomáš Belák dostal z leva centr a než k němu doběhl obránce Neštěmic, tak rychle zakončil - 2:0. Domácí po druhé brance polevili a dali příležitost Neštěmicím k útočení, které mohli snížit, ale nastřelili jen tyčku. V závěru hosté otevřeli hru, domácí je přečíslovali, ale gól dát nemohli, až v 77.minutě dával Jiří Šimral na 3:0. Neštěmicím se podařilo tři minuty před koncem snížit zásluhou Tomáše Stehlíka na 3:1, ale hned o minutu později domácí zaútočili, přidali díky Vladimíru Kuclerovi čtvrtou branku a za další minut na konečných 5:1 upravoval Lukáš Stejskal.



Ohlasy k zápasu


SK Štětí
Milan Plíšek (sekretář SK Štětí): Úlohu favorita jsme splnili. V prvním poločase se nám z několika příležitostí nedařilo vstřelit rychlou branku. Ta přišla až v závěru a teprve ve druhém poločase jsme si vypracovali nějaký náskok. Byli jsme lepší, vyhráli jsme zaslouženě, až teda na to zbytečný polevení za stavu 2:0. To by se nemělo stávat.




Sestavy


SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Ransdorf [-] , M. Čámský [-] , R. Hrdý [-] (80. V. Poráč [-] ) , J. Šimral [-] - D. Mencl [-] , M. Malák [-] (72. S. Tichý [-] ) , R. Slanička [-] , V. Kucler [-] - L. Stejskal [-] , T. Belák [-] (79. J. Grepl [-] )

FK Český Lev Neštěmice
D. Čermák [-] - M. Klier [-] , M. Holly [-] , J. Maštalíř [-] (71. V. Kmec [-] ) , P. Křivan [-] (61. T. Stehlík [-] ) , M. Růžička [-] , L. Krok [-] , A. Sukama [-] , K. Hůla [-] , D. Soukup [-] , A. Hrabánek [-]

ŽK: 12. P. Křivan , 48. M. Klier .
Hráči zápasu: J. Šimral .
Místo: Štětí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Roháč Zdeněk - SUCHÁNEK Antonín, IPSER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.