Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 17:00

13.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné body pro Modrou


Branky


0

Do Střekova zavítal celek Modré, kdy se obě mužstva pohybují spíše ve spodních patrech tabulky. Domácí jsou jednou nohou v záchranářských pracech a tak nutně potřebují bodovat. S Modrou jim k nějakým bodům chybělo málo, nakonec nemají ani ten jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Modrá měla špatně seřízenou mušku, vedli domácí

Na první branku diváci čekali do 30.minuty, kdy se hostující gólman chyboval, čehož využil Lukáš Schmied a poslal Střekov do vedení. Modrá nesložila zbraně, měla řadu příležitostí na vyrovnání, ale žádná z nich nerozvlnila síť domácích. Aktivita hostů byla o něco málo větší, ale chyběla tomu přesnost v zakončení, kdy i metr od brány byl pro hráče Modré k tomu, aby dali gól. Poločas tak zatím lépe vyzněl pro Střekov, který vedl 1:0.

Body putují do Modré

Druhý poločas Modrá přidala na aktivitě, domácí zatlačila a podařilo se jí krátce po sobě vstřelit dvě branky, díky kterým se vývoj utkání otočil. Vyrovnávací branku zajistil v 64.minutě Kamil Podolský, o čtyři minuty později už Modrá vedla zásluhou Davida Veselého. V 73.minutě se musel po druhé žluté kartě do šaten odebrat hostující Matěj Čapek. Možná i díky početní výhodě se Střekovu podařilo vyrovnat na 2:2, když druhý gól za domácí přidával Rudolf Vošahlík. Jenže Modrá i v deseti sebrala všechny síly a v 83.minutě zvyšoval na 3:2 Jakub Štěrba. Tento stav vydržel až do konce zápasum, čímž Modrá "okradla" Střekov o tři body.



Ohlasy k zápasu



Modrá
Josef Rákosník, trenér: Je to zasloužené vítězství, byli jsme tentokrát lepší než domácí.



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , V. Šindelář [-] , J. Tichý [-] , P. Baláž [-] (87. T. Urbík [-] ) - L. Schmied [-] , M. Novotný [-] , R. Vošahlík [-] , Z. Stárek [-] - D. Řezníček [-] , V. Bednář [-] (61. F. Lejček [-] )

Modrá
P. Kratochvíl [-] - T. Fejfar [-] , L. Sýkora [-] (61. M. Fejfar [-] ) , M. Čapek [-] , V. Žák [-] , S. Fišer [-] , A. Čapek [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] , K. Podolský [-] , P. Pazdera [-]

ŽK: 57. M. Novotný , 68. L. Schmied - 35. M. Čapek , 43. J. Štěrba , 76. D. Veselý , 78. P. Kratochvíl , 92. A. Čapek . ČK: 73. M. Čapek .
Hráči zápasu: K. Podolský , D. Veselý .
Místo: Střekov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Plzák Daniel - FENCL Jakub, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.