0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:00

3.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí chtěli odčinit debakl z minulého kola.


Branky


0

Souboj dvou mužstev,které po minulém kole na tom byli odlišně. Domácí chtěli zapomenout na zápas v Rudolticích. Hosté chtěli navázat na domácí zápas s Žíchlinkem. Jak se oboum dařilo ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí hlavní téma obranná činnost,první poločas to dokazovali.

Domácí v prvním poločase nastoupili po minulém debaklu v Rudolticích s jasným úkolem a důrazem kladeným na obrannou činnost. Což oproti minulému zápasu v celku vycházelo. Hosty k ničemu nepouštěli. Ti v první půlce vystřelili všehovšudy třikrát a ještě nepřesně.

První poločas se hrálo od vápna k vápnu. Na celé čáře byla nadřazenná obranná činnost, jak od domácích, tak od hostů. Ti už z domácího utkání, kdy udrželi nulu se Žichlínkem, měli defenzivu celkem zmáklou, takže jim to nedělalo problémy. 

Jak hosté, tak domácí, mají ve svém středu velmi dobré hráče do útočné činnosti, ale absolutně se neprosazovali v zápase, který vypadal od samého začátku remízově. A tak do poločasové přestávky se nic zvláštního nedělo. 

Poločasový výsledek končí na 0:0.

Zápas o jednom gólu

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první. Diváci, kteří přišli, se neměli nač dívat a zápas je určitě nenadchl.

Hosté svou pevnou obranou domácím nedovolili absolutně nic. Zápas čím dál víc připomínal hru na remízu. 

Plusové body pro domácí byly v tom, že hosty také k ničemu nepouštěli. Teprve až přišla 66. minuta, hostující záložník Matějka napřáhl z dálky a určitě zamýšlel vyslat nebezpečnou střelu na branku, ale drn trávy byl proti. Naštěstí pro hosty se míč dostal ke Kováři Vojtěchovi. Ten zpoza šestnáctky obstřelil vše, co mu stálo v cestě. Mistrovice vedou 0:1.

Po obdrženém gólu domácí zvýšili aktivitu. Nakopávanými balóny se snažili ohrožovat branku domácích, ale snaha útočníků byla marná. Mistrovvice se tak po 90 minutách připisují 3 body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


Kerhartice
Zdeněk Bubeníček- funkcionář: Mrzí nás ztráta bodů, ale nevytvořili jsme si žádné vyložené šance. Zápasu by slušela více remíza. Hosté byli šťastnější.

Mistrovice
Vojtěch Kovář- hráč: Zápas moc krásy nepobral, domácí jsme k ničemu nepouštěli a my jsme také nehýřili nijak zvlášť velkou aktivitou dopředu. Jednalo se o remízový zápas, na druhou stranu za tři body jsme rádi.



Sestavy


Kerhartice
P. Onderka [-] - M. Brodský [-] - M. Kalousek [-] (46. M. Ráb [-] ) , J. Skalický [-] , V. Procházka [-] , J. Beneš [-] , T. Janota [-] (85. V. Pirkl [-] ) , T. Fišar [-] , D. Martinec [-] , M. Hanus [-] (74. M. Pirkl [-] ) , R. Štantejský [-]

Mistrovice
L. Růžička [-] - H. Vrbický [-] , D. Novotný [-] , S. Janota [-] , D. Moravec [-] - P. Vencl [-] , M. Matějka [-] , V. Kovář [-] , M. Peřina [-] (89. O. Baláš [-] ) - Z. Škorpil [-] , M. Matějka [-] -

ŽK: 61. M. Ráb - 52. Z. Škorpil , 66. V. Kovář .
Místo: Kerhartice. Rozhodčí: HEJL Jan - STOLÍN Václav, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.