Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříkov doma jasně vyhrál


Branky


0

Zápas, ve kterém byl favorit víceméně jasný a potvrdilo se to. Dobříkov měl doma vyhrát a podařilo se, zápas skončil rozdílem čtyř gólů. V zápase se svým výkonem blýskl Ševčík, který sám čtyři góly dal a na jeden přihrál. Pojďme se podívat jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v závěru poločasu zajistili dvoubrankové vedení

Do zápasu měli lepší vstup hosté z Chroustovic, kteří šli bleskově do vedení. Ve 2.minutě se do sítě domácích trefil Komárek. O dvě minuty později mohl odpovědět domácí Horníček, ten však po rohovém kopu ze slibné pozice branku hostů přestřelil. Ve 24.minutě se domácí vyrovnání dočkali, po přihrávce Klapala se krásně uvolnil Vaněk, svou šanci dotáhl až do konce a zařídil tak vyrovnání. O tři minuty později se domácí radovali znovu. Po nezištné přihrávce od Ševčíka se do ideální pozice dostal Vaněk a opět se nemýlil a otočil zápas ve prospěch domácích. Ve 44.minutě přišel ještě jeden gól pro domácí Dobříkov a bylo to z přímého volného kopu. K tomu se postavil Ševčík a svou střelou, která prošla pod zdí dokázal gólmana Tučka překonat a zařídil domácím vedení 3:1. Do konce prvního poločasu se už skóre neměnilo a do kabin se tak šlo lépe domácím.

Domácí si vítězství pohlídali a přidali další branky

Druhý poločas začal jednoznačně lépe pro domácí, kteří hned ve 46.minutě dokázali navýšit své vedení na 4:1. Po zpětné přihrávce od Klapala se do zakončení dostal opět Ševčík, který Tučka bez problému překonal. V 66.minutě dokázal Ševčík po Vaňkově přihrávce završit svůj hat-trick a domácí byli rázem ve vedení 5:1. V 71.minutě došlo v hostující šestnáctce k faulu a Klapala a byl odpískán pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Ševčík, který se nemýlil a svou střelou do pravého dolního rohu zařídil domácím už více než klidné vedení 6:1. V 80.minutě se ke střele z pětadvaceti metrů odhodlal Karela, jeho krásnou střelu však dokázal Tuček vytěsnit mimo svou branku. V 83.minutě se gólu dočkali i hosté, kdy svůj samostatný únik dokázal zakončit Tomášek a alespoň tak snížil na 6:2. Druhý gól Chroustovic už nic neřešil a domácí si tak dokázali své vysoké vedení udržet a utkání skončilo výsledkem 6:2.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříkov
Jiří Němeček (asistent trenéra): Po špatném začátku jsme převzali iniciativu a v průběhu celého zápasu jsme byli lepším mužstvem a vítězství jsme si zasloužili.




Sestavy


TJ Sokol Dobříkov
L. Novotný [-] - M. Dostál [-] , P. Horníček [-] , A. Karela [-] , T. Csernyanszky [-] (60. A. Erber [-] ) - J. Vaněk [-] , D. Jandera [-] (75. J. Rychtařík [-] ) , L. Klapal [-] , J. Svoboda [-] (46. J. Hořejší [-] ) - L. Rydval [-] , Z. Ševčík [-]

SK Chroustovice
P. Tuček [-] - O. Demeter [-] , L. Komárek [-] , M. Lebeda [-] , T. Daněk [-] , J. Tomášek [-] , T. Hermann [-] , Z. Krejbich [-] , T. Štěch [-] , A. Mazánek [-] (36. T. Matucha [-] ) , J. Dvořák [-]

ŽK: 9. L. Komárek , 70. J. Dvořák .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Bednář Jaroslav - ZAVŘEL Aleš, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.