1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máteřov v závěru urval tři body


Branky


78. J. Dostál - 39. T. Fenyk , 84. T. Fenyk
0

Utkání, které nám nabídlo poněkud dramatickou koncovku. Máteřov byl favoritem utkání a tuto roli se mu nakonec podařilo potvrdit. Podívejte se na to, jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fenyk poslal hosty do vedení

Utkání začalo poměrně opatrnou hrou a zhruba do třicáté minuty jsme žádnou vážnější šanci vidět nemohli. Až v 35. minutě se do šance dostal Dostálek, který po přihrávce od Filipa Dostála střílel z hranice šestnáctky, ale o pár metrů branku Skalického přestřelil. V 39. minutě přišla první branka utkání, kterou si připsali hosté. Po chybě stoperů, kteří si dávali „přednost“ v tom, kdo míč přihraje směrem ke gólmanovi, se k míči dostal Fenyk a dokázal ho prostrčit nejen z dosahu obou stoperů, ale překonal tak i domácího gólmana Drášila a poslal Máteřov do vedení 1:0. V první půli se více nestalo a hosté si z ní odnesli jednobrankové vedení.

Máteřov si v závěru vystřelil tři body

V první desetiminutovce druhého poločasu si domácí vytvořili hned několik šancí, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit. V 75. minutě šli hosté do přečíslení dva na jednoho a byl to Fenyk společně s Klímou. Do zakončení se dostal Klíma, který sám před gólmanem selhal a svou šanci neproměnil. V 78. minutě se domácí tým dočkal vyrovnání po rohovém kopu. V šestnáctce vznikl velký závar, po kterém z malého vápna míč do branky doklepl Dostál a srovnal na 1:1. V 80. minutě Klíma adresoval přihrávku Medunovi před poloprázdnou branku, ten střílel na zadní tyč, kterou však minul. V 84. minutě si domácí hráči nepochopitelně přihrávali míč u své šestnáctky a ze situace těžili hosté, kteří vybojovali rohový kop. Rozehraný rohový kop domácí brankář podběhl a na zadní tyči čekal připravený Fenyk, který míč poslal do odkryté branky a hosté byli opět ve vedení. Utkání skončilo stejným výsledkem a hosté si po výhře 2:1 připsali důležité tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Miroslav Novák (vedoucí týmu): Hosté zvítězili zaslouženě, měli větší chuť vyhrát a celý zápas si za tím šli.

SK Starý Mateřov
Radek Klíma (hráč a trenér): Nasavrky byly lepší na míči, ale osobně si myslím, že jsme měli více šancí a díky tomu jsme vyhráli.



Sestavy


FC Nasavrky
T. Drášil [-] - M. Dostálek [-] , R. Michek [-] , T. Dostálek [-] (49. M. Krejčí [-] ) , O. Boháč [-] - M. Čechlovský [-] (57. M. Plíšek [-] ) , O. Čechlovský [-] , T. Michek [-] , J. Dostál [-] - J. Vojíř [-] , F. Dostál [-] -

SK Starý Mateřov
O. Skalický [-] - D. Mzyk [-] (87. P. Kalous [-] ) , Z. Žďára [-] , J. Zezula [-] , R. Klíma [-] , T. Fenyk [-] , E. Mynka [-] (65. J. Mzyk [-] ) , M. Meduna [-] , R. Suchánek [-] , J. Hlaváček [-] , T. Holek [-]

ŽK: 51. M. Meduna , 53. T. Holek .
Hráči zápasu: J. Dostál , F. Dostál - O. Skalický , T. Fenyk .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vojta Jan - VAŠKO Milan, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.