Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohutným závěrem rozdrtilo Pomezí tým Dolního Újezda


0

Přestože tým Dolního Újezda otevřel skóre a ještě šest minut před koncem zápasu byl stav 1:1, utkání skončilo jasným vítězstvím Pomezí. V závěrečné kanonádě měl prsty autor hattricku Jan Nespěšný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomezí skórovalo již v první minutě

Utkání se odehrávalo před slušnou návštěvou. Neuběhla ani minuta hry a Dolní Újezd vedl. Nejrychlejší branku ročníku vstřelil Jakub Pešina.

Domácí na to reagovali mohutným tlakem. Ten ještě podporovaly povětrnostní podmínky ve prospěch Pomezí. Tento tlak se zhodnotil v šestnácté minutě. To vyrovnal z volného přímého kopu útočník Pomezí Jan Nespěšný.

 

Utkání pokračovala vyrovnanou hrou. Žádný z týmů se ale do vážnějších šancí nedostal.

Posledních šest minut bylo pro hosty studenou sprchou

Po výměně stran měly oba celky několik slibných šancí. Utkání pokračovalo vyrovnaně. To až do 84. minuty, kdy posílá Jan Nespěšný Pomezí do vedení po skvělém zásahu hlavou. Sokol Dolní Újezd na to reagoval otevřenou hrou. Risk byl však potrestán. Nejprve v sedmaosmdesáté minutě zvýšil Marek Leinwebek. Domácí dvakrát vystřídali a drželi čas. V samém závěru dokončil hattrick Jan Nespěšný.

 

Z vyrovnaného utkání, které směřovalo k remíze, se v závěrečných minutách stal debakl. I takový je ale fotbal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pomezí
Vítězslav Kotásek, trenér Sokola Pomezí: Výsledek vypadá nakonec jednoznačně, ale zápas takový určitě nebyl. Poté, co jsme inkasovali v první minutě, bylo důležité hráče uklidnit a přesvědčit je, že se nic neděje a je potřeba hrát dál. Dostali jsme se k řadě standardních situací, ale vytěžili z nich málo, slibně rozehrané akce jsme často pokazili špatnou přihrávkou, nejednou nás vychytal i soupeřův gólman. Nicméně se nám podařilo vyrovnat a do druhého poločasu jsme šli s cílem otočit výsledek. To se povedlo, ale až do 80. minuty byl osud utkání na vážkách, teprve pak se nám vydařily přímočaré akce a Jan Nespěšný zachoval chladnou hlavu. Klukům děkuji, odvedli poctivý výkon a zápas odjezdili.

TJ Sokol Dolní Újezd
Tomáš Abt, trenér Sokola Dolní Újezd: Opět jsme měli vynikající úvod a hned v první minutě šli do vedení. Potom však převzal iniciativu soupeř, za podpory silného větru nás zatlačil a vyrovnal šťastně z přímého kopu, když se nám rozestoupila zeď a brankář nemohl zasáhnout. Po přestávce, kdy zase vítr pomáhal nám, jsme se zvedli a měli i dvě stoprocentní šance Novákem a Kabrhelem, ale bohužel je neproměnili. Jinak se hrálo spíše ve středu pole a už to vypadalo na remízu a penalty. Nepochopím však, co se stalo s naším mužstvem v posledních minutách. Tam jsme předvedli naprostý kolaps, úplně jsme propadli a znehodnotili celé utkání. Nemůže se nám stát, že si v závěru necháme takhle dát tři góly. Byla to obrovská škoda.



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - P. Čejka [-] , M. Mička [-] , O. Veselý [-] - J. Jožák [-] , V. Ehrenberger [-] (73. J. Svoboda [-] ) , J. Nespěšný [-] , L. Krajíček [-] - M. Nespěšný [-] (88. L. Roušar [-] ) , M. Leinweber [-] (88. P. Pořízka [-] ) - M. Kotouček [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - P. Frank [-] , J. Čejka [-] , R. Kroulík [-] , J. Chadima [-] (31. M. Novák [-] ) - J. Pešina [-] , P. Fulík [-] (68. M. Vyhnánek [-] ) , M. Frňka [-] , D. Kabrhel [-] , M. Brůna [-] - J. Vomáčka [-]

ŽK: 63. M. Leinweber , 70. M. Kotouček - 61. J. Pešina , 76. M. Frňka , 83. M. Novák .
Místo: tráva. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Pešek Martin - ZAVŘEL Aleš, FELKL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.