J. Novák 20. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První porážka Opatovic.


Branky


20. J. Novák (p.)
0

Jedinné mužstvo, které v této sezóně neokusilo hořkost porážky bylo do tohoto víkendu mužstvo Opatovic. Ve Chvalkovicích na Hané se jim sice v samotném závěru utkání podařilo vyrovnat, ale rozhodčí Josef Smutník gól pro ofsajd neuznal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na velmi dobře připraveném chvalkovickém trávníku nepředváděla obě mužstva ze začátku utkání nijak pohledný fotbal. Hosté byli seběvědomější, lépe kombinovali a překvapivě záložní řada tentokrát kvalitou hodně předčila jindy velmi nebezpečnou dvojici útočníků. Domácí hráči míče spíše nakopávali a branku ohrožovali nejvíce ze standardních situací. Ve dvacáté minutě zahrávali domácí přímý kop ze strany hřiště, vysoký míč vypadl brankáři Pavlu Mašlíkovi z rukou a ten při cestě za ním domácího hráče fauloval. Z nařízeného pokutového kopu zajistil Jiří Novák domácím vedení. Opatovičtí hráči zvýšili tlak na domácí branku a najvíce na sebe výkonem upozorňovali Lukáš Jelínek a Matěj Novotný. Posledně jmenovaný svým důrazným napadáním připravil svým útočníkům dvě vyložené brankové příležitosti. V první Rostislav Adam po přihrávce Zdeňka Švédy míč špatně zpracoval a k zakončení se již nedostal. Ve druhé ho vychytal Karel Vybíral.

Druhý poločas začal stejně jako první skončil, hned v úvodu propadl po souboji Zdeňka Švédy s domácími obráci míč k Rosťovi Adamovi, ale Karel Vybíral svoje mužstvo opět podržel. Přestože hra byla více méně vyrovnaná, záložní řada hostů ve středu hřiště dál kralovala. Domácí zahrozili po úniku a centru Josefa Hradila hlavičkou Lukáše Tummy a po centru Jiřího Nováka zakončoval zase hlavou tentokrát Josef Hradil. Pavel Mašlík si bez větších problémú poradil, stejně jako se střelami z dálky, kterými se ho domácí hráči snažili ohrozit . To bylo ze strany domácích všechno a hosté měli obrovskou snahu alespoň vyrovnat. Když se jim to dvě minuty před koncem po rohovém kopu konečně podařilo, odpískal rozhodčí Josef Smutník zakončujícímu hráči postavení mimo hru. V nervozním závěru domácí vítězství udrželi a připravili vedoucímu mužstvu soutěže první porážku v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Lubomír Vašina - sekretář Chvalkovic na Hané: Po vyrovnané hře jsme v závěru utkání se štěstím těsné vítězství udrželi.

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: Opět jsme doplatili na neproměnění vyložených brankových příležitostí a když už se nám podaří vstřelit regulérní gól, rozhočí nám ho nepochopitelně neuzná.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
K. Vybíral [-] - J. Novák [-] , J. Pospíšil [-] , K. Šášek [-] , P. Szeliga [-] - J. Pospíšil [-] , D. Neckář [-] , J. Hradil [-] , M. Šášek [-] - V. Baranyai [-] (49. L. Tumma [-] ) , D. Šimeček [-] (80. D. Churý [-] )

TJ Sokol Opatovice
P. Mašlík [-] - J. Trávníček [-] , J. Müller [-] (85. V. Bezděk [-] ) , F. Kučera [-] , M. Novotný [-] - J. Steiner [-] (65. A. Tvrdý [-] ) , M. Síkora [-] , L. Jelínek [-] , Z. Bárta [-] - Z. Švéda [-] , R. Adam [-]

Hráči zápasu: K. Vybíral - M. Novotný .
Místo: Chvalkovice na Hané. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Smutník Josef - MATOUŠEK Vratislav (N), ŠTOFKO Radoslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.