Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 12:45

10.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné vítězství hostů.


0

Domácí mužstvo po porážce v Kučerově kleslo na poslední místo v tabulce a pro loňského účastníka okresního přeboru nemělo být těžkým soupeřem. Opak byl však pravdou a švábenští hráči se na vítězství hodně nadřeli a domácí mužstvo při troše štěstí mohlo uhrát bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase překvapili domácí hráči hosty nasazením a bojovností. Přesto se Švábenice ve třicáté osmé minutě ujaly vedení Milanem Stěničkou.

I ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, i když mírnou převahu a více šancí měli hosté. Domácím se v sedmdesáté páté minutě podařilo po centru Miroslava Záruby, Milanem Formánkem vyrovnat, ale hosté jen o dvě minuty později po chybě domácí obrany strhli vedení na svoji stranu, opět Milanem Stěničkou. Za domácí mužstvo nastřelil ještě střídající Jiří Lozet tyč. Do konce zápasu se již žádnému mužstvu skórovat nepodařilo a tak si hosté odvezli cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohdalice B
Tomáš Orel - vedoucí mužstva Švábenic: Přijeli jsme si pro povinné vítězství, ale utkání pro nás bylo těžší než jsme si mysleli. Ve vyrovnaném utkání jsme sice měli více šancí, ale domácí nás svým výkonem překvapili. Jsme spokojeni se třemi body.

Sokol Švábenice
Zdeněk Julínek - trenér Bohdalic "B": Dnes jsem byl se hrou mužstva spokojený, protože nás čekal velmi těžký soupeř. Pokud bychom proměnili některou z našich šancí mohli jsme uhrát bod.



Sestavy


TJ Sokol Bohdalice B
P. Schöfr [-] - M. Formánek [-] , J. Krška [-] , L. Langhammer [-] , J. Vala [-] - F. Petko [-] (89. Z. Julínek [-] ) , L. Kavečka [-] (65. J. Lozet [-] ) , R. Vaculčík [-] , L. Martínek [-] (85. V. Svědínek [-] ) - M. Záruba [-] , P. Pacula [-] -

Sokol Švábenice
P. Knap [-] - M. Weiss [-] , R. Dvořák [-] , Z. Hrda [-] , T. Kocourek [-] - L. Hladký [-] , Š. Hladký [-] , M. Novotný [-] , K. Přecechtěl [-] - P. Navrátil [-] (46. V. Kuška [-] ) , M. Stěnička [-] (88. R. Hrnčiřík [-] ) -

ŽK: 80. J. Vala , 85. F. Petko , 90. M. Záruba - 90. R. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Stěnička .
Místo: Bohdalice. Počet diváků: 12. Rozhodčí: Raus Milan - JELÍNEK Petr, DRBAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.