R. Adam 43.
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysovice v Opatovicích překvapily.


Branky


43. R. Adam - 10. L. Foldyna , 12. J. Poprik , 76. A. Martínek , 84. M. Bédi
0

Po nepřesvědčivém výkonu v minulém kole doma proti Komořanům, Lysovice v Opatovicích překvapily nejen výkonem, ale také čtyřmi vstřelenými góly a zaslouženě si odvážejí všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali zostra a hned ve druhé minutě střílel kousek za šestnáctkou z dobré pozice Ondřej Bačovský, který ale bránu přestřelil. V osmé minutě to byli pro změnu domácí, ale i Milan Síkora z malého vápna bránu netrefil. Lysovičtí měli od začátku převahu, zejména ve středu pole opatovické přehrávali rychlými přihrávkami na jeden dotek. A v desáté minutě byli odměněni za svou aktivitu. Michal Neděla vyvezl ze své poloviny míč, dostal se až do pokutového území, kde tvrdě vypálil, gólman Opatovic jeho střelu vyrazil pouze k úplně volnému Lukáši Foldynovi a pro toho už nebyl problém vsítit úvodní branku zápasu. Za dvě minuty už hosté vedli o dvě branky. Stoper Luboš Šmerda nacentroval na roh malého vápna, Lukáš Foldyna si jeho pas zpracoval na prsa vystřelil na bránu, brankář znovu jeho střelu vyrazil před volného Jakuba Poprika a ten pohotově zvýšil na nula dva. Lysovice pohodlně kontrolovaly hru, jedna pohledná akce střídala druhou. Opatovice se nemohly dostat do žádně větší šance, s jejich rychlými útočníky si hostující obrana vždy poradila. Ve dvacáté sedmé minutě předvedli pěknou akci středoví hráči Lysovic Michal Neděla s Ondřejem Bačovským, posledně jmenovaný ze dvaceti metrů vypálil, bohužel pro hosty pouze do tyče. Pět minut před koncem první půle zkoušel tvrdou ránou ze dvaceti metrů pozornost gólmana Mašlíka lysovický Michal Neděla a ten s velkou námahou jeho střelu vyrazil na roh. Za tři minuty vyrobil velkou hrubici obránce Lysovic Patrik Neděla, nepřesnou přihrávkou vyslal do brejku domácího hráče, ten centrem pod sebe našel nabíhajícího Rostislava Adama, který střelou z malého vápna snížil na jedna dva. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hosté, kteří zaslouženě vedli.

Do druhého poločasu nastoupily aktivněji Opatovice a snažily se o vyrovnání. V padesáté sedmé minutě to byli ale hosté, kteří mohli svůj náskok zvýšit. Lukáš Foldyna našel centrem svého kolegu v útoku Aleše Martínka, jenomže ten z dobré pozice bránu vysoko přestřelil. O pět minut později mohlo být vyrovnáno, ale Lukáš Plhal tvrdou střelu jedno z domácích vyrazil. V sedmdesáté šesté minutě uklidnil hosty třetím gólem Aleš Martínek, když střelou k tyči z osmnácti metrů nedal Mašlíkovi v bráně šanci. V sedmdesété deváté minutě se znovu vyznamenal hostující gólman Lukáš Plhal, když vyrazil nebezpečnou střelu Zdeňka Švédy. Šest minut před koncem našel Lukáš Foldyna krásnou uličkou nabíhajícího Michala Bédiho a ten střelou k tyči završil účet utkání na jedna čtyři.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: Dnes jsme nehráli dobře a Lysovice zaslouženě vyhrály.

TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér Lysovic: Před zápasem jsem si musel s kluky vážně promluvit, jelikož jsem nebyl spokojen s jejich chováním v minulém utkání s Komořany a zdá se, že domluva pomohla. Od začátku jsme konečně předváděli hru, jakou bych si představoval. Zbytečně jsme nedrželi balón a také se výborně pohybovali. Škoda jen zbytečné chyby v závěru první půle, po které se domácí dostali do hry. Na začátku druhého poločasu jsme trochu polevili, ale naštěstí toho Opatovice nedokázaly využít. Po třetí brance jsme se už uklidnili a čtvrtou brankou domácí dorazili. Za dnešní výborný výkon bych chtěl svým hochům poděkovat a věřím, že si ho přenesou do dalších zbývajících zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
P. Mašlík [-] - Z. Bárta [-] , J. Trávníček [-] , D. Alán [-] (65. M. Kolkop [-] ) , R. Štofko [-] - P. Škvára [-] , L. Jelínek [-] , M. Novotný [-] , M. Síkora [-] - Z. Švéda [-] (87. D. Gurka [-] ) , R. Adam [-]

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - D. Novotný [-] , M. Brovják [-] , L. Šmerda [-] - P. Neděla [-] , J. Poprik [-] (65. M. Brovják [-] ) , O. Bačovský [-] , M. Neděla [-] - A. Martínek [-] , M. Bédi [-] , L. Foldyna [-]

Hráči zápasu: L. Foldyna .
Místo: Opatovice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: SYCHRA Jiří - STEINER Jaromír (N), ORÁLEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.