M. Luska 65.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola


Branky


65. M. Luska
0

Sedmnácté kolo naší soutěže přineslo hned několik překvapivých výsledků. Porážka rozjetých Opatovic v Habrovanech se určitě nečekala, navíc si domácí mužstvo  za svůj dobrý výkon vítězství zasloužilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní část zápasu patřila domácím.

Opatovické mužstvo nastupovalo v Habrovanech s pětizápasovou šňůrou vítězných zápasů v zádech a s cílem dosáhnout dalšího vítězství. Naopak domácí již potřebovali protrhnou sérii smolných porážek z předcházejících utkání. Domácí trenér Miroslav Růžička se rozhodl notně promíchat  sestavu a průběh prvního poločasu ukázal, že udělal dobře. Mužstvo si bojovným a kolektivním výkonem vytvořilo převahu a jen dobrý výkon hostujícího brankáře Jana Müllera a opět trochu smůly po nastřeleném břevnu zapříčinilo, že první část hry skončila bez branek.

Branka Mariana Lusky rozhodla

Druhý poločas byl vyrovnanější, ale domácím se po dvaceti minutách podařilo Marianem Luskou vstřelit branku. Také hosté si ve druhém poločase nějaké šance vypracovali, ale dobře hrající obrana, s nově vytvořenou stoperskou dvojicí Jiří Souček, Radomír Novotný, si dokázala poradit. Bojovným výkonem všech hráčů se domácím podařilo zasloužené vítězství uhájit.



Ohlasy k zápasu


TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér: S dnešním výkonem hráčů a samozřejmě i s výsledkem utkání jsem spokojen. Všichni hráči podali velmi bojovný, kolektivní výkon a za dobrou hru jsme si vítězství zasloužili.

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér: I když vím, že jsme v soutěži již docela dlouho jen vyhrávali a že porážka jednou přijít musela, jsem z dnešního výkonu hráčů zklamaný. Domácí nás přehráli svojí větší bojovností a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - J. Hejný [-] , J. Pořízek [-] (89. O. Valehrach [-] ) , J. Souček [-] , R. Novotný [-] , M. Luska [-] , M. Pořízek [-] , L. Pořízek [-] , P. Dobeš [-] (87. T. Tůma [-] ) , R. Kopač [-] , Z. Modlitba [-]

TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - M. Kolkop [-] (46. M. Novotný [-] ) , F. Kučera [-] , D. Alán [-] - P. Škvára [-] , M. Síkora [-] (84. P. Novotný [-] ) , L. Jelínek [-] , R. Adam [-] , R. Grohmann [-] , Z. Bárta [-] - Z. Švéda [-]

ŽK: 14. Z. Švéda .
Hráči zápasu: R. Novotný - P. Škvára .
Místo: Habrovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLOC Petr - TRNAVSKÝ Pavel (N), TRČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.