0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice stále drží jarní neporazitelnost


Branky


0

Přestože má trenér Vratislav Kocourek v každém jarním kole problém jak mužstvo z důvodů zranění hráčů postavit, zatím ještě Hoštice na jaře neokusily hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez větších šancí

Hostující mužstvo se stále snaží atakovat čelo tabulky a proto potřebuje bodovat v každém utkání. I v Hošticích působilo fotbalověji, ale také se potvrdily jejich problémy s vytvářením a proměňováním brankových příležitostí. V prvním poločase se za šanci dala považovat jen střela Lukáše Brtníka ze šestnáctky, ale ani ta domácího brankářa Jiřího Jenáčka příliš neohrozila.

Ani ve druhém poločase branka nepadla

Obraz hry byl i ve druhé části hry stejný jako v prvním poločase. Komořany lépe kombinovaly, měly územní převahu, ale minimum šancí. Největší příležitost vstřelit branku měl opět Lukáš Brtník po přihrávce Zbyňka Konečného. Jenže se zakončením příliš váhal a domácí obrana nebezpečí uhasila. Také domácí mužstvo si jednu šanci vytvořilo, ale protože ji nedokázalo také proměnit skončilo utkání bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
Vratislav Kocourek - trenér: V současné sestavě jsme rádi, že jsme v tomto utkání získali bod. Mnohem víc než ztráta bodů mě mrzí zranění dalších hráčů Martina Lance a Filipa Kocourka, kteří se do příštího utkání určitě neuzdraví.

TJ Komořany
David Petr - hráč: Vzhledem k průběhu utkání jsme nakonec s remízou spokojeni. Máme stále problémy s vytvářením a proměňováním brankových příležitostí,



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , M. Jünger [-] , J. Toman [-] , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] - M. Autrata [-] , F. Kocourek [-] (75. Z. Hudec [-] ) , V. Kocourek [-] - M. Lanc [-] (71. P. Dvořák [-] ) , Z. Šváb [-]

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] , J. Kristek [-] , D. Petr [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] - J. Nohel [-] , M. Hrdlík [-] , M. Potěšil [-] (65. L. Štercl [-] ) , L. Brtník [-] - Z. Konečný [-]

ŽK: 15. F. Kocourek , 90. P. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Toman - D. Skřivánek .
Místo: Hoštice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vinklárek Václav - ŠTOLFA Jan (N), BALDÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.