0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Opatovicích


Branky


1

Domácí mužstvo se v minulém kole bodově dotáhlo na první místo v tabulce a na domácím hřišti chtělo svoje dobré jarní výsledky potvrdit. Mužstvo Hoštic, které v jarní části soutěže ještě neprohrálo přijelo do Opatovic vzhledem k problémům se sestavou spíš s respektem, ale nakonec si odvezlo všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů

Domácí mužstvo vstoupilo do utkání sebevědomě, ale byli to hosté, kteří se v jednadvacáté minutě ujali Milošem Autratou vedení. Největší šanci domácích na vyrovnání měli domácí před koncem prvního poločasu, když rozhodčí Vítězslav Buček odpískal pokutový kop za ruku hoštického hráče. Rostislav Adam však trefil pouze tyč branky Jiřího Jenáčka. 

Dramatický druhý poločas

Ve druhém poločase se na hřišti začaky dít věci. Domácí mužstvo se snažilo o vyrovnání a největší šanci měl nejlepší střelec naší soutěže Zdeněk Švéda. Bohužel pro domácí, ale svůj sólový nájezd na hostujícího brankáře neproměnil. Stejně se vedlo Matěji Novotnému i Rosťovi Adamovi. Také hosté si vytvořili několik šancí a také oni z nich branku nevstřelili. V šedesátétřetí minutě byli za vzájemné napadení vyloučeni dva hráči. Na straně domácích Zdeněk Švéda a hostující Jiří Toman. V hektickém závěru utkání došlo při tvrdém souboji ke zranění dvou hráčů. Velmi vážně vypadalo zranění domácího hráče Jaromíra Steinera. Hoštický hráč Michal Jünger vyvázl se zraněním lehčím. V poslední minutě utkání vystihl Vratislav Kocourek špatnou rozehrávku domácí obrany, narazil si míč se Zdeňkem Švábem a do prázdné branky zvýšil vedení hostů na dva nula. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér: Za dnešní porážku si můžeme sami protože jsme nedokázali proměnit žádnou naši vyloženou šanci a ani penaltu. Podle mého názoru rozhodčí Vítězslav Buček měl dříve trestat tvrdé souboje mezi Jiřím Tomanem a Zdeňkem Švédou a nemuselo dojít k vyloučení. Také neuznaný gól se nám zdál být úplně regulérní. Ale opakuji, na nic se nevymlouvám, měli jsme proměnit šance a vyhrát.

TJ Hoštice-Heroltice
Vratislav Kocourek - trenér: Očekávali jsme tvrdé utkání, což se nám v průběhu hry povrdilo. Velmi je nám líto vážného zranění domácího hráče Jaromíra Steinera. Myslím si, že rozhodčí Vítězslav Buček těžké utkání dobře zvládl a všechna jeho rozhodnutí považuji za správná. Hlavně bych chtěl poděkovat našim dorostencům, kteří nás po sobotním vítězném utkání přišli posílit a bez jejich pomoci bychom mužstvo vůbec neposkládali.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - D. Alán [-] , M. Kolkop [-] , F. Kučera [-] , M. Novotný [-] - P. Škvára [-] , R. Grohmann [-] (46. P. Novotný [-] ) , L. Jelínek [-] , J. Steiner [-] (89. R. Štofko [-] ) - R. Adam [-] , Z. Švéda [-] -

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , M. Jünger [-] (92. A. Štolfa [-] ) , J. Toman [-] , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] - M. Autrata [-] , P. Kozák [-] , F. Kocourek [-] (94. Z. Hudec [-] ) , V. Kocourek [-] - Z. Šváb [-] (93. E. Jünger [-] )

ŽK: 55. Z. Šváb . ČK: 63. Z. Švéda - 63. J. Toman .
Hráči zápasu: L. Jelínek - J. Toman .
Místo: Opatovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Buček Vítězslav - TRČKA Pavel (N), MRNUŠTÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 5. 2016 13:22
Švéda je psychopat musi se jít lečit napadl ho bez duvodně