Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:00

3.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí splnili roli favorita


Branky


15. M. Havránek , 18. M. Havránek , 47. J. Vrána , 59. J. Vrána , 90. M. Pacanda - 6. D. Uher , 71. P. Přibyl (p.)
0

    Nováček soutěže přijel na horkou půdu do Vícemilic. Jejich dopolední utkání se vyznačují bouřlivou diváckou kulisou, ale také tím, že body doma moc nerozdávají. Ve svém středu mají zkušeného ligistu Pacandu, který sice avizoval konec kariéry, ale i nadále figuruje v sestavě domácích. Hosté v minulém kole prohráli s Radslavicemi a k zisku prvních okresních bodů nebudou mít lehkou cestu ani v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Nikdo nesměl zaspat jinak by přišel o skvostný úvod. V úvodních 18 minutách jsme viděli hned tři branky. Hosté začali skvěle a již v 6 minutě je poslal do vedení Uher. Domácí na vyrovnání rozhodně nečekali dlouho. Běžela 13 minuta a bylo srovnáno, když přesně mířil Marek Havránek. O 5 minut později svedl stejný střelec souboj s brankářem hostů Skoupým a opět byl úspěšný. Domácí tak stačili rychle zareagovat na vedoucí branku hostů a zápas otočit ve svůj prospěch. Hostující trenér Řepka zareagoval na vzniklou situaci tím, že ze hry stáhl Floriana a poslal hrát Prokopa. Zabránil tak sice dalším brankám v sítí vlastních hráčů, ale ke srovnání stavu to nevedlo.

     O osudu zápasu se rozhodlo v úvodu druhé části hry. Neuplynuly ani dvě minuty a Jiří Vrána vsítil třetí branku domácích. Kdo zná hřiště ve Vícemilíicích a domácí diváky, tak ví, že takto rozehraný zápas se otáčí jen velice těžko. To se jednoznačně potvrdilo. Domácí šli za vítězstvím. V 59 minutě se podruhé trefil Jiří Vrána a bylo to 4:1. Ráz zápasu byl jednoznačně dán a o vítězi nebylo pochyb. Hosté sice dokázali ještě korigovat, když se z penalty trefil Přibyl, ale poslední slovo měl domácí šutér Pacanda, který v závěru upravil na konečných 5:2.

     Předzápasové prognózy se tak jednoznačně potvrdili. Domácí získali očekávané vítězství a hosté budou muset na premiérové body ještě čekat.

 



Sestavy


TJ Vícemilice
Z. Karger [-] - J. Karger [-] , L. Konečný [-] , V. Fajtl [-] , M. Masařík [-] (27. R. Vrána [-] ) - M. Havránek [-] , J. Kürti [-] (78. E. Havránek [-] ) , M. Vrána [-] (83. M. Dufek [-] ) , J. Vrána [-] (74. Z. Lazor [-] ) - F. Novotný [-] , M. Pacanda [-] -

TJ Sokol Hodějice
M. Skoupý [-] - A. Poláček [-] , L. Vala [-] , V. Šeďa [-] , T. Florián [-] (23. Z. Prokop [-] ) , K. Cigánek [-] , P. Přibyl [-] , M. Sedláček [-] , Z. Kohoutek [-] , D. Novák [-] , D. Uher [-]

ŽK: 43. J. Kürti , 58. J. Karger , 70. M. Havránek - 24. K. Cigánek , 62. D. Novák .
Místo: Vícemilice. Počet diváků: 115. Rozhodčí: SYCHRA Jiří - ŠMÍD Petr, LANDA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.