0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankovice pokračují ve spanilé jízdě


Branky


29. P. Frank , 37. R. Novák
0

     Brankovice přijely do Letonic po zápase, v němž deklasovaly Drnovice a byly favoritem. Letonice stabilizují tým a po dvou zápasech se představily doma, kde se cítí herně přece jen lépe. Právě doma nechtějí rozdávat body. Tentokrát se, ale musely sklonit před svým soupeřem. Ty rozhodly o svém vítězství v krátkém časovém mezi 29 a 37 minutou, kdy se trefily dvakrát a poté si vítězství pohlídaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     V prvním poločase byl k vidění vyrovnaný souboj, domácí se snažili dobít hostující branku kombinační hrou. Hosté pro změnu spoléhali na rychlé brejky, a vyplatilo se, když první brejk využil P. Frank a po druhém byla nařízena penalta na Navrátila J., kterou s přehledem proměnil Novák R. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

      Druhá půle se nesla v duchu trvalého tlaku domácích, kterým hodně pomohl i silný vítr. Hrálo se především na polovině hostů, kteří už jen sporadicky podnikali výpady k domácí brance a soustředili se především na defenzívu, což se v pár momentech, kdy měli, i štěstí vyplatilo a tak se po zápase mohli radovat ze zisku tří bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Brankovice
KOMENTÁŘ z hostující kabiny:: Dnes nám v sestavě chyběl Jirka Proniuk z pracovních důvodů. Tato absence byla znatelná, nedařilo se nám v předu držet balony, tak jako v předchozích zápasech, ale na druhou stranu musím kluky pochválit za obrovskou snahu, která nakonec vedla k zisku tří bodů.



Sestavy


TJ Letonice
T. Rotrekl [-] - K. Jakeš [-] , P. Jůzek [-] , D. Skokan [-] , D. Michalík [-] (46. J. Smažák [-] ) , S. Kučera [-] (46. A. Bartoník [-] ) , P. Spáčil [-] , R. Jakeš [-] (88. Z. Nevrlý [-] ) , D. Halouzka [-] , D. Berky [-] (69. S. Pislcajk [-] ) , P. Pospíchal [-] (29. M. Marek [-] )

TJ Sokol Brankovice
M. Posolda [-] - M. Kremz [-] , R. Novák [-] , P. Frank [-] , M. Novotný [-] , P. Tichý [-] , M. Tylšar [-] , J. Navrátil [-] (69. A. Darmovzal [-] ) , L. Pištělák [-] , R. Verner [-] (77. Z. Mašek [-] ) , M. Navrátil [-]

ŽK: 36. T. Rotrekl , 66. D. Halouzka - 21. J. Navrátil , 67. R. Verner .
Místo: Letonice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marinč Lukáš - ŠTRAJT Jindřich, LASOVSKÝ Květoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.